5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRodin Voinea este util echipei Pandurii

Rodin Voinea este util echipei Pandurii

Fostul golgheter al echipei Pandurii Tirgu Jiu, Rodin Voinea, a revenit pe teren la meciul cu Minaur Zlatna. Jucatorul bucurestean, care fusese exclus din lot in urma cu o luna, s-a pregatit doua saptamini cu juniorii, iar la reluarea campionatului a fost chemat din nou la echipa de seniori. Pentru ca nu si-a efectuat vizita medicala la timp si nu a avut actele necesare deplasarii in Croatia, Voinea nu a participat la intregul program de pregatire al echipei.

Rodin Voinea a fost introdus in ultimele 20 de minute de joc in meciul de la Zlatna, Emil Sandoi spunind ca acesta si-a adus contributia la mentinerea rezultatului de egalitate. Sandoi a precizat ca jucatorul trebuie sa scape de cele citeva kilograme pe care le are in plus si sa se pregateasca pentru a ajunge la nivelul celorlalti coechipieri: „L-am folosit pe Rodin in repriza a doua, cind am considerat ca era necesara prezenta lui pe teren. S-a comportat foarte bine atit cit a jucat. Rodin a platit in ultima vreme pentru unele greseli, dar el este util echipei.“

Rodin Voinea a spus ca nu este inca pregatit sa fata fata unui meci de 90 de minute, dar ca va urma programul de pregatire al echipei pentru a ajunge la parametrii corespunzatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS