5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSheriff Tiraspol il curteaza pe Dorin Radoi

Sheriff Tiraspol il curteaza pe Dorin Radoi

In urma cu o saptamina, mijlocasul Extensivului, Dorin Radoi, a plecat in Cipru pentru a sustine o proba de joc, insa impresarul care i-a prezentat oferta nu a nominalizat echipa care este interesata de serviciile sale. Dorin Radoi s-a antrenat cu formatia Sheriff Tiraspol, jucind chiar si intr-un meci amical. Conducatorii clubului din Tiraspol au fost incintati de evolutiile jucatorului oltean si sint hotariti sa-l transfere. Ei doresc sa rezolve legitimarea lui Dorin Radoi cit mai repede. Echipa din Republica Moldova va incheia astazi stagiul de pregatire din Cipru si va reveni acasa.

„Cel tirziu miine (astazi – n.r.) asteptam un semnal de la conducatorii clubului Sheriff Tiraspol. Este o sansa excelenta pentru acest talentat jucator. Dorin Radoi trebuie sa fructifice aceasta oferta, iar noi nu ne vom opune sa-i dam transferul“, a spus Eugen Mihailescu, unul dintre patronii gruparii din Parcul „Romanescu“.

In alta ordine de idei, tratativele dintre Extensiv si formatia rusa Uralan Elista, in privinta transferului fundasului Valeriu Mieila, sint ca si finalizate. Oficialii celor doua grupari s-au inteles asupra pretului si a perioadei de transfer, „Mielu“ urmind sa joace la Uralan in urmatorii doi ani. Presedintele Extensivului, Fane Zofei, a fost ieri in Capitala pentru a obtine transferul portarului Mindileac, care a fost imprumutat pina in vara de la formatia Steaua Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS