13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo nu poate scapa de „seria neagra“ a accidentarilor

Ronaldo nu poate scapa de „seria neagra“ a accidentarilor

• Atacantul brazilian a suferit o contractura la soldul sting, care il va tine doua saptamini departe de gazon • El doreste sa-si reia cit mai repede antrenamentele pentru a putea evolua la Campionatul Mondial din 2002

Considerat a fi unul dintre cei mai buni fotbalisti ai lumii, atacantul brazilian al formatiei italiene Internazionale Milano, Ronaldo, pare sa nu-si mai poata continua cariera sportiva in conditii optime din cauza numeroaselor probleme medicale pe care le-a avut in ultimul timp. „Seria neagra“ a accidentarilor a inceput pentru internationalul brazilian in luna aprilie 2000, cind „Fenomenul“ si-a intrerupt activitatea din cauza smulgerii ligamentelor de la genunchiul drept. Ronaldo a revenit pe terenul de fotbal in luna iulie 2001, intr-o partida amicala sustinuta de Internationale Milano in compania formatiei Bormiese.

La sfirsitul saptaminii trecute, jucatorul brazilian s-a accidentat din nou, suferind o contractura la soldul sting in timpul partidei dintre formatiile Piacenza si Internazionale Milano, scor 2-3, din cadrul etapei a 16-a a campionatului Italiei. Ronaldo a parasit terenul in minutul 66, fiind inlocuit cu jucatorul turc Emre Belozoglu. Medicul clubului italian, Franco Combi, a estimat ca accidentarea suferita de Ronaldo nu este grava.

Atacantul brazilian va fi tratat in Brazilia de fizioterapeutul Nilton Petrone. „Am nevoie de doua saptamini de repaus. Cred ca am exagerat putin jucind in trei meciuri in decurs de zece zile. Aceasta accidentare, desi nu este grava, va fi pentru mine o lectie. Am mai suferit o contractura si la inceputul lunii noiembrie“, a spus Ronaldo.

Jucatorul brazilian a precizat ca doreste sa evolueze in luna februarie intr-o partida amicala pe care o va disputa reprezentativa Braziliei. „Sper sa pot juca in aceasta partida pentru ca imi este dor de echipa nationala si pentru ca doresc sa evoluez apoi la Campionatul Mondial din anul 2002“, a spus Ronaldo.

Atacantul brazilian l-a invitat pe coechipierul sau Nicola Ventola impreuna cu sotia sa, sa-si petreaca Sarbatorile de iarna in Brazilia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS