9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ar fi bine pentru Hagi daca ar antrena in Turcia“

„Ar fi bine pentru Hagi daca ar antrena in Turcia“

Tehnicianul roman Mircea Lucescu a spus ca Gheorghe Hagi ar putea antrena cu succes o formatie din Turcia. „Ar fi bine pentru el daca ar veni in Turcia, deoarece cunoaste fotbalul din aceasta tara si s-a familiarizat cu limba turca. Acesta ar putea fi pentru el un inceput bun. Chiar daca la cirma echipei nationale a Romaniei nu a obtinut performante, aceasta este o consecinta a caderii inregistrate in fotbalul romanesc. Nu este greseala lui Hagi“, a spus Lucescu.

Tehnicianul roman a spus, dupa ce a fost intrebat daca ar dori ca Hagi sa-i fie secund la Galatasaray, ca ar fi de acord cu acest lucru, precizind insa ca Gheorghe Hagi are un caracter de lider. „As putea sa-l invat multe din punct de vedere tehnic si chiar daca nu va lucra cu mine, il voi sprijini mereu“, a adaugat Lucescu.

Antrenorul roman i-a criticat pe presedintii cluburilor din Turcia, spunind ca acestia sint prea impulsivi. „Presedintii cluburilor din Turcia obisnuiesc sa reactioneze furtunos, asa cum o fac suporterii echipelor respective. Nu au rabdare ca echipa sa-si revina dupa o perioada mai slaba. Si, in final, se intimpla ca antrenorii sa fie demisi, cum i s-a intimplat lui Mustafa Denizli la Fenerbahce. Sa va dau un exemplu din fotbalul european: formatia Liverpool a fost invinsa de Arsenal. A cerut atunci presedintele clubului Liverpool demisia antrenorului?“, a spus Lucescu.

Tehnicianul roman a precizat ca nu doreste sa faca in pauza de campionat nici o achizitie. „Din cauza problemelor financiare ale clubului, este evident ca nu vom putea sa achizitionam un jucator valoros. Consider ca lotul pe care il detin este satisfacator. Pentru mine este suficient ca jucatorii sa formeze un colectiv, sa fie ambitiosi si sa se cunoasca foarte bine. In momentul in care vor sti sa-si foloseasca impreuna talentul, nici o echipa, cum ar fi Manchester, Liverpool sau Barcelona, nu va mai constitui un pericol“, a mentionat Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS