13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae s-a accidentat grav

Marius Niculae s-a accidentat grav

• Atacantul roman a suferit o entorsa la genunchi si i-au fost afectate ligamentele incrucisate • Recuperarea fotbalistului nostru va dura cel putin patru luni • „Simt si eu durerea lui Marius si pling alaturi de el“, a spus antrenorul echipei din Lisabona, Ladislau Bölöni

Sfirsitul acestui an i-a adus lui Marius Niculae, atacantul roman al echipei Sporting Lisabona, un mare necaz. Jucatorul nostru nu va mai putea evolua in acest sezon din cauza unei entorse la genunchiul sting suferite in minutul 81 al meciului cu Vitoria Setubal (scor 1-0), sustinut simbata, in cadrul etapei a 16-a a campionatului Portugaliei.

Pronostic sumbru

Medicul echipei Sporting Lisabona, Gomes Pereira, a spus ca Niculae va fi supus unei interventii chirurgicale in zilele urmatoare. „Niculae are entorsa la genunchiul sting si au fost afectate ligamentele incrucisate anterioare. Trebuie sa fie operat“, a spus Pereira. Gomes Pereira a explicat ca interventia chirurgicala va fi efectuata cind genunchiul va fi in conditii optime pentru a fi operat, ceea ce ar putea dura una sau doua saptamini. Medicul a spus ca va fi greu ca Niculae sa mai revina pe teren in acest sezon. „In cel mai fericit caz, recuperarea va dura patru luni“, a spus Pereira.

Bölöni este foarte afectat

Cei din cadrul clubului Sporting Lisabona au fost consternati de accidentarea lui Marius Niculae, dar cel mai afectat a fost antrenorul Ladislau Bölöni. „Victoria de azi (n.r. – simbata) este pentru Marius, desi acest gest nu-l va ajuta foarte mult. Simt si eu durerea lui si pling alaturi de el“, a spus antrenorul roman. Pentru ca accidentarea lui Marius Niculae este foarte grava, tehnicianul roman analizeaza posibilitatea aducerii unui jucator pentru linia de atac in vizorul sau aflindu-se si fotbalistii romani Daniel Pancu (Rapid) si Mihalcea (Dinamo). „Trebuie sa ma gindesc. Acum, problema mea este cine il va inlocui pe Niculae. Nu este normal sa discut despre acest lucru acum. Voi vorbi cu Niculae cind va veni timpul“, a spus Bölöni.

Niculae este incurajat

de catre colegii sai

Atacantul brazilian Mario Jardel, care a marcat golul victoriei, nu a putut fi pe deplin multumit de aceasta reusita, bucuria sa ca a mentinut echipa Sporting in fruntea clasamentului transformindu-se in tristete cind a aflat cit de grava este accidentarea lui Niculae. „Acest gol este un cadou de Craciun pe care mi l-a dat Dumnezeu si pe care vreau sa-l dedic lui Niculae, care a suferit o accidentare atit de grava. Toti cei din echipa sintem tristi. Niculae este un jucator foarte important pentru noi“, a spus Jardel. Joao Pinto a spus ca este foarte trist in urma accidentarii lui Niculae, mai ales ca aceasta este foarte grava. „Din nefericire cunosc durerile si chinurile unei asemenea accidentari. Sintem alaturi de el si vom incerca sa-l inveselim, desi nu va ajuta la nimic“, a spus Pinto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS