9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJovan Gojkovici a decedat intr-un accident rutier

Jovan Gojkovici a decedat intr-un accident rutier

Un alt jucator, Ruben Navarro (Deportivo Alaves), s-a urcat baut
la volan si a lovit doua masini

Fotbalistul iugoslav al echipei elene Iraklis Salonic, Jovan Gojkovici, a decedat simbata intr-un accident rutier produs la Belgrad. Gojkovici, in virsta de 25 de ani, care se afla la Belgrad pentru a petrece Sarbatorile de iarna, era la volanul automobilului sau in momentul producerii accidentului.

Fotbalistul iugoslav si-a inceput cariera la echipa Borac Cacak si a mai evoluat la formatia Cukaricki Belgrad inainte de a semna pentru gruparea Steaua Rosie Belgrad, unde a jucat trei sezoane. Gojkovici a fost selectionat o singura data in reprezentativa Iugoslaviei.

Un alt fotbalist, Ruben Navarro (Deportivo Alaves), a fost implicat la sfirsitul saptaminii trecute intr-un accident rutier, care

s-a produs la Vitoria. Fotbalistul spaniol a fost supus unui test pentru stabilirea alcoolemiei, care a relevat ca Navarro se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma accidentului, in care au fost implicate doua masini, trei persoane au fost ranite usor.

Purtatorul de cuvint al clubului Deportivo Alaves a confirmat ca Navarro, fost jucator al formatiei Valencia, este fotbalistul implicat in accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS