14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAC Milan a fost salvata de Contra

AC Milan a fost salvata de Contra

Cosmin Contra, jucatorul roman al echipei AC Milan, si-a demonstrat inca o data clasa in meciul sustinut duminica de catre formatia sa in compania gruparii Hellas Verona, in cadrul etapei a 16-a a campionatului Italiei. Fotbalistul nostru a marcat in minutul 94 golul cu care AC Milan a cistigat cu 2-1 aceasta partida. Pentru formatia milaneza a mai inscris Ambrosini (’57), in timp ce golul echipei din Verona a fost marcat de P. Cannavaro (’70). Trebuie sa remarcam ca, desi are prestatii apreciate de fiecare data cind evolueaza, Cosmin Contra a fost rezerva in meciul de duminica, el fiind trimis pe teren de antrenorul Carlo Ancelloti in minutul 79, in locul lui Jose Mari. Atacantul roman al echipei Hellas Verona, Adrian Mutu, a evoluat pe intreaga durata a acestei partide.

Tot in campionatul Italiei, fundasul oltean al echipei Lecce, Gica Popescu, a jucat pe intreaga durata a meciului cistigat de echipa sa, cu 1-0, pe terenul formatiei Udinese. Singurul gol al acestei partide a fost marcat de Giacomazzi (’1).

Olteanul Adrian Ilie a evoluat 66 de minute in partida pe care echipa sa, CF Valencia, a cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Malaga, in etapa a 18-a a primei divizii a campionatului Spaniei. Ilie a fost inlocuit cu Aimar. Tot in Primera Division, jucatorul roman al echipei Betis Sevilla, Iulian Filipescu, a evoluat pe intreaga durata a meciului pierdut de formatia sa, simbata, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Deportivo La Coruna. Catalin Munteanu nu a jucat in meciul pe care gruparea sa, Espanol Barcelona,

l-a cistigat pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata echipei CF Barcelona. Formatia Numancia, cu Laurentiu Rosu pe teren pina in minutul 61, a invins simbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, gruparea Leganes, in etapa a 20-a a diviziei secunde a campionatului Spaniei. Rosu a fost inlocuit cu Elias Molina.

Viorel Moldovan a marcat in minutul 85 singurul gol al meciului cistigat de FC Nantes, simbata, pe teren propriu, cu formatia Troyes, in etapa a 19-a a campionatului Frantei. Jucatorul roman a evoluat pe intreaga durata a meciului. Fotbalistul oltean Stefan Nanu a evoluat pe intreaga durata a partidei pe care echipa Vitesse Arnhem a terminat-o la egalitate, scor 1-1, simbata, pe teren propriu, cu formatia RKC Waalwijk, in etapa a 19-a a campionatului Olandei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS