11.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportManchester discuta cu Van Gaal

Manchester discuta cu Van Gaal

Responsabilii clubului Manchester United a avut o prima discutie cu tehnicianul Louis Van Gaal, fost selectioner al reprezentativei Olandei, pentru ca acesta sa preia postul de antrenor al formatiei campioane a Angliei dupa ce Sir Alex Ferguson il va parasi la finalul acestui sezon, a anuntat cotidianul Daily Express.

Van Gaal a antrenat echipa Ajax Amsterdam, cu care a cistigat Liga Campionilor in 1995, iar in perioada 1997-2000 a pregatit formatia CF Barcelona. Tehnicianul a preluat conducerea selectionatei olandeze dupa Euro 2000 si a demisionat dupa ratarea calificarii la Cupa Mondiala din 2002. Louis Van Gaal, in virsta de 50 de ani, nu are in prezent contract cu nici o echipa, ceea ce reprezinta un avantaj fata de ceilalti antrenori aflati in atentia clubului Manchester United, care este interesat si de Fabio Capello (AS Roma), Ottmar Hitzfeld (Bayern München), Martin O’Neill (Celtic Glasgow), David O’Leary (Leeds United), precum si de selectionerul reprezentativei Angliei, Sven-Goran Eriksson.

Sir Alex Ferguson a anuntat in luna mai ca va parasi functia de antrenor al echipei Manchester United la finalul actualului sezon. In cei 15 ani in care a condus echipa engleza, Ferguson a cistigat de sapte ori campionatul Angliei, de patru ori Cupa Angliei si cite o data Cupa Ligii, Cupa Cupelor si Liga Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS