17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea nu mai merge in Ungaria

Universitatea nu mai merge in Ungaria

S-ar parea ca programul de pregatire precompetitionala al Universitatii din iarna este aproape definitivat. Reamintim, de Sfintul Ion (7 ianuarie), antrenorul-manager va striga catalogul oltenilor, iar in saptamina aceea – 7-13 ianuarie – pregatirea va fi efectuata in Banie. Pe 14 ianuarie, Universitatea are programata vizita medicala, urmind ca din 15 ianuarie sa fie „atacata“ cea mai dificila, dar importanta perioada, aceea a acumularilor fizice, Florin Marin fiind cunoscut pentru exigenta pe care o acorda acesteia. Daca la un moment dat se vehicula ca aceasta perioada va fi petrecuta in Ungaria, s-ar parea ca diriguitorii olteni analizeaza acum varianta unei pregatiri centralizate la munte in Romania.

In ceea ce priveste turneul de pregatire si meciuri amicale din partea a doua a lunii februarie, Universitatea va merge in Cipru, iar la revenire va avea programate si citeva partide de verificare acasa si in deplasare. Reamintim, in prima etapa, oltenii se deplaseaza la tata Jean de la Bistrita, apoi primesc vizita campioanei en-titre. Altfel, un oficial oltean spunea ca, in privinta miscarilor din lotul Universitatii, situatia este urmatoarea: „La club nu exista oficial nici o cerere pentru nimeni. Nu putem declara nimic acum, iar ceea ce presa scrie sint zvonuri“.

Dupa toate probabilitatile, Mos Craciun nu va aduce cadouri la club, iar conferinta de presa anuntata de actionarul Netoiu este proiectata la inceputul anului viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS