22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNetoiu ar fi refuzat sa stea in acelasi hotel cu Extensiv

Netoiu ar fi refuzat sa stea in acelasi hotel cu Extensiv

La un moment dat, pentru FC Extensiv aparuse posibilitatea sa plece in februarie intr-un turneu in Cipru. Actiunea s-ar fi desfasurat linga orasul Larnaca, acolo unde un prieten al presedintelui galatean MM Stoica are un hotel. De altfel, FC Extensiv urma sa se cazeze in Cipru alaturi de Otelul Galati si sa participe impreuna la un turneu de meciuri amicale.

Intre timp, a intrat pe fir si Gigi Netoiu. Bun prieten cu MM Stoica, acestuia i-a convenit varianta galateanului cu hotelul din Larnaca, hotarind ca si Universitatea sa plece in Cipru. Curios, zilele trecute cei de la Extensiv au aflat ca nu mai pot locui acolo unde se stabilise initial, MM Stoica pasindu-i pe olteni unui impresar cipriot. Cum preturile practicate de acesta sint mult mai mari, se pare ca divizionarii nostri B se vor reorienta. Totusi, cei de la Extensiv sint din ce in ce mai convinsi ca Gigi Netoiu a refuzat sa locuiasca in acelasi hotel cu echipa fratilor Mihailescu, iar MM Stoica i-a cam cintat in struna patronului de la Universitatea.

Contactat ieri, antrenorul Sorin Cirtu a recunoscut ca acum cauta o alta varianta pentru un turneu in strainatate. O prima posibilitate ar fi ca FC Extensiv sa mearga in Grecia, costurile unui cantonament acolo fiind destul de convenabile, sub 20.000 de dolari. De asemenea, antrenorul Extensivului are promisiuni de la un impresar pentru o perioada convenabila de pregatire in Croatia, in zona statiunii Pula, preturile fiind aproximativ egale cu cele practicate de greci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS