20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDatorii de Mos Craciun

Datorii de Mos Craciun

• Gusti Calin este hotarit sa-l cheme in instanta pe Gigi Netoiu pentru niste stampile care ar fi aterizat gresit pe anumite dispozitii de plata. Din aceasta cauza, Calin a aflat ca ar fi incasat niste bani care nu i-au ajuns insa niciodata in buzunare. Totusi, punem pariu ca nea Gigi nu se sperie de justitia romana si, daca va fi citat la un astfel de proces, nu ne indoim ca il va face KO pe Calin in primele trei runde. Beleaua mare este ca Gusti, nervos ca a fost „carotat“ de citeva zeci de mii de dolari, ar putea apela la judecata Tribunalului Sportiv de la Lausanne. Si nu ar fi exclus ca Netoiu sa efectueze o calatorie in Elvetia nu numai pentru un proces, ci chiar pentru doua, daca fratii Mihailescu vor face demersurile necesare in cazul „vinzarii“ lui Niculescu la Dinamo.

• Raminind la subiectul anterior, se spune ca Gusti Calin ar putea cistiga usor un proces declansat in Elvetia impotriva clubului Universitatea. Cica, intr-o situatie similara ar fi fost asta-vara si mijlocasul Marius Mitu, care a reusit in cele din urma sa se transfere in Belgia, lasindu-l astfel cu portofelul gol pe Netoiu.

• Este greu de crezut ca Gigi Netoiu se va speria prea usor de cele 30 de miliarde de lei, suma pe care Universitatea ar datora-o bugetului de stat. Unii pariaza chiar ca povestea va fi data uitarii pentru citeva luni daca nea Gigi isi face timp sa vina pentru o noapte in Banie. Avind asupra sa si vreo 20-30.000 de dolari, evident ca sint bani buni acum, de Sarbatori.

• Zabovind tot in aceasta zona, ne-am gindit ca daca in vara nu am fost suficient de destepti sa fortam preluarea echipei de la Gigi Netoiu, acum va fi de zece ori mai greu sa facem respectivul pas. Nu de alta, dar, daca in urma cu citeva luni actele de proprietate erau vraiste si se puteau interpreta lejer, Gigi Netoiu a fost baiat destept si recent a organizat clubul dupa noile reglementari impuse de MTS. I-a dat si Mitica Dragomir atestatul de la LPF, asa ca actionarul Universitatii doarme mult mai linistit. Mai ales ca la un eventual razboi i-ar avea ca adversari tot pe Vasile Bulucea si Cornel Mondea, mai marii orasului care prin august, in loc sa joace tare, il mingiiau pe „Comandant“ si il rugau sa nu plece, cu echipa cu tot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS