16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv cauta plombe

Extensiv cauta plombe

In aceasta iarna, lotul divizionarei B FC Extensiv va suferi destule modificari, mai multi jucatori, aflati la final de contract, intentionind sa-si gaseasca angajamente in tara sau in strainatate. Cristescu a semnat deja cu Steaua, Sima si Zdrinca vor ajunge la Astra, iar Sola, Ristea, Mieila, Laczko si Panc vor sa plece si ei. Conducatorii clubului sint dispusi sa accepte tratative cu cluburile interesate de legitimarea unor fotbalisti de la Extensiv, aflati la final de contract, insa acest lucru trebuie sa se intimple pina la reluarea pregatirilor pentru returul campionatului. Dupa 7 ianuarie 2002, sefii gruparii din Banie nu vor accepta sa mai plece nici un jucator.

Oficialii clubului au demarat negocierile pentru legitimarea unor jucatori tineri care sa ii inlocuiasca pe cei care vor parasi gruparea din Parcul „Romanescu“. In primul rind, diriguitorii olteni cauta un portar care sa se bata cu Gica Stoianov pentru titularizare. In plus, Zdrinca Daniel, caruia ii va expira in luna februarie angajamentul cu divizionara B din Banie, va deveni din retur jucatorul divizionarei A Astra Ploiesti. In acest sens, cel vizat ar fi Stanciu, care in tur a aparat buturile divizionarei B Politehnica Timisoara, devenit de putina vreme jucator liber de contract. Interesati si de un jucator de banda dreapta, oficialii Extensivului vor relua negocierile cu omologii lor de la Pandurii Tirgu Jiu, pentru a-l transfera pe Braia. Acesta poate juca fundas sau mijlocas pe flancul drept, posturi pe care au evoluat in acest sezon Sima si Sola. In afara de Stanciu si Braia, Extensiv mai este interesata si de achizitionarea a doi-trei fotbalisti tineri, eventual tot de la echipe din esalonul secund.

Programul de pregatire din intersezon nu a fost definitivat, insa, in principiu, oltenii opteaza pentru un cantonament montan de doua saptamini si un turneu in strainatate. Lotul antrenat de Sorin Cirtu va efectua un stagiu de pregatire centralizata, in doua statiuni montane, incepind cu 20 ianuarie 2002. Craiovenii au de ales dintre statiunile Baile Felix, Baile Herculane sau Poiana Brasov. Apoi, pe 10 februarie se va pleca in turneu peste hotare, cel mai probabil in Cipru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS