14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi propune doua cantonamente

Sandoi propune doua cantonamente

Emil Sandoi, antrenorul divizionarei B gorjene, s-a aflat zilele trecute la Tirgu Jiu pentru a lua parte la o intilnire cu conducerea Clubului Pandurii si cu primarul Florin Circiumaru. Cu aceasta ocazie, Sandoi a prezentat si programul de pregatire in perioada de iarna si a solicitat conducerii o preocupare mai intensa in vederea asigurarii bazei materiale corespunzatoare unei echipe de Divizia B.

– In ce au constat discutiile cu domnul primar? Se vor rezolva problemele celor doua terenuri?

– Nu au fost niste discutii in acest sens, ci numai discutii referitoare la echipa si la bunul mers al acesteia. S-au discutat unele probleme care privesc amenajarile de la stadion (vestiare, cabine pentru antrenori, cabinet medical). Vom avea o incapere la stadion, unde va fi permanent un reprezentant al clubului pentru ca noi sa putem intra in contact oricind cu aceasta persoana care se va ocupa numai de problemele echipei.

– La stadion va fi probabil un sediu al clubului pentru ca pina acum nu a existat asa ceva. De fapt, sediul era la EM Rosia, principalul sustinator al echipei.

– Va trebui facut un sediu al clubului pentru ca sint mai multe probleme care se vor rezolva mai usor astfel. Inteleg pe undeva aceasta situatie pentru ca echipa a jucat doar un campionat in Divizia B de la promovare si e normal sa fie anumite lipsuri organizatorice. Dar aceste lipsuri trebuie remediate.

– Care va fi programul de pregatire?

– Vom relua antrenamentele pe 9 ianuarie. Speram sa ne intilnim atunci si cu persoanele care au putere de decizie la echipa. Va urma apoi o saptamina de pregatire, care va include si vizita medicala, dupa care vom pleca intr-un stagiu de pregatire montana de doua saptamini. Asta se va intimpla pina la sfirsitul lunii ianuarie, iar dupa aceea, aproximativ zece zile, vom ramine in Tirgu Jiu si, probabil, vom participa la citeva jocuri amicale. In perioada 10-20 februarie vom incerca sa mai facem un stagiu de pregatire. Nu stim exact unde, dar vom stabili atunci.

– Ramine in continuare aceasta mare problema care este terenul de joc, despre care ati spus in nenumarate rinduri ca este necorespunzator meciurilor de Divizia B.

– Eu am mai luat legatura cu unele cluburi din tara si chiar domnul primar a asistat la discutii. Trebuie facut ceva in privinta terenului pentru ca este un dezavantaj in primul rind pentru noi, ca echipa gazda. Sarcina oaspetilor, de a distruge ceea ce construim noi, este aici usurata de terenul de joc. Sint aici mai multe probleme care trebuie rezolvate. Acestea s-au discutat astazi (ieri – n.r.) la primarie. Eu am avut o discutie in acest sens si cu domnul director Vulpe si trebuie sa-i multumesc pentru sprijinul pe care il acorda acestei echipe. Speram ca ne vom bucura in continuare de acest privilegiu. Dinsul a fost de acord ca sint destule probleme care trebuie rezolvate pentru ca, lasindu-le la voia intimplarii, chiar daca par amanunte, se rasfring asupra prestatiei echipei.

– Ce se va intimpla cu fotbalistii care nu au dat randament maxim?

– E destul de greu de spus. In principiu, nu va pleca nimeni! Asta nu inseamna ca am renuntat la achizitionarea unor jucatori de valoare. Bineinteles, si in functie de posibilitatile financiare pe care le avem. Probabil ca dupa perioada de pregatire, in care vom vedea exact cum stam, vom analiza parametrii la care s-a ridicat fiecare jucator si atunci vom hotari. N-as putea sa dau nume in acest moment, dar, in principiu, n-as vrea sa plece nici un jucator pentru ca eu cred in ei si am incredere in talentul lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS