17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProgramul de pregatire nu este batut in cuie

Programul de pregatire nu este batut in cuie

Jucatorii Universitatii inca asteapta sa le fie achitate restantele contractuale

Pleaca Naicu la echipa chineza Yunnan Hongta ? Manta se transfera la Steaua? Domocos semneaza, din vara, prelungirea contractului cu Universitatea? Va mai solicita Florin Marin un antrenor secund cu portarii, asa cum a cerut in primele saptamini ale venirii lui la Universitatea? Unde si cind va fi organizata conferinta de presa anuntata de actionarul Netoiu? Cind se va „rupe“ acest „silenzio stampa“ si cine va fi noul purtator de cuvint al clubului? Cum se explica acest „dualism“ unic si bizar in fotbalul romanesc, dar din care Craiova n-are de cistigat: Netoiu este actionar la Universitatea si membru in Consiliul de Administratie la Dinamo?!

Iata doar citeva dintre intrebarile la care am fi dorit sa avem si raspunsuri, cititorii si suporterii Universitatii fiind cei mai interesati de echipa-fanion a Baniei. Vacanta si tacere, doar atit stim de pe Unirii 86. „Si primele la zi, cum la putine cluburi din Romania se intimpla!“, declara la televizor actionarul Netoiu si fotbalistii confirma. Despre plata restantelor contractuale insa, nimeni nu sufla nici o vorba. Iar jucatorii se scarpina in cap cind ii intrebi despre acest subiect. In schimb, de vreo doua saptamini suna ca disperatii la banca si afla invariabil ca inca nu le-au fost alimentate conturile.

Pregatirile pentru returul campionatului se reiau chiar de Sfintul Ion, dar programul exact nu-l cunoastem deocamdata. O varianta – cea comunicata la Eforie de oficialii Universitatii – ar fi urmatoarea: o saptamina de pregatiri in Banie, apoi un cantonament in Ungaria. Dupa o alta perioada de pregatiri in Romania (la munte, probabil), a fost anuntat un alt cantonament cu meciuri amicale in Cipru. Dar, auzim, acest program n-ar fi batut in cuie. Exista si alte variante care se analizeaza in aceasta perioada, care tin cont de toate datele problemei unei pregatiri corespunzatoare pentru retur. In partea a doua a campionatului, Universitatea are un obiectiv clar: accederea in Cupele Europene. Cum Cimentul Fieni ne-a scos din Cupa Romaniei, ne-a ramas doar campionatul.

In prezent, la sediul clubului de pe Unirii 86 se fac pregatiri pentru Mos Craciun. Anul trecut, pe post de „Mos“ a fost antrenorul Ilie Balaci. Cine le va oferi insa cadouri juniorilor clubului in acest an? Multi pariaza pe… „Nimeni“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS