9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDedicatia de la „Doi Cocosi“

Dedicatia de la „Doi Cocosi“

In timp ce oltenii au chefuit la Eforie avind in fata un meniu despre care spuneau ca, daca te apropiai de el, riscai sa faci a doua zi recuperare la stomac, dinamovistii au fost in verva mare la luxosul restaurant „Doi Cocosi“ din Capitala.

Elementul de legatura intre cele doua petreceri l-a constituit, asa cum era de asteptat, Gigi Netoiu, patron al Universitatii si proaspat membru printr-un consiliu al FC Dinamo. Din pacate insa, in timp ce la „Doi Cocosi“, local aflat in proprietatea sa, Netoiu a gazduit o petrecere ca pentru aristocrati (ce daca a cintat Vijelie!), tot el a fost organizatorul banchetului de la Eforie, care a semanat mai degraba cu o masa pentru saraci, zgomotul fiind asigurat de niste lautari prea afectati de metoda traditionala pe care au folosit-o pentru a se proteja de frigul patrunzator…

Am mai spus-o, Gigi Netoiu este liber sa tina cu cine vrea, chiar si cu Dinamo. Totusi, fiind patron la clubul din Banie, el nu are voie sa trateze Universitatea ca pe o anexa saraca a celor din „Stefan cel Mare“. Nu spunem ca si Universitatea ar fi avut loc pentru o seara la „Doi Cocosi“- nu in acelasi timp cu Dinamo, ca ar fi fost chiar culmea – dar parca oltenii ar fi meritat mai mult respect din partea propriului patron in ultimele ore pe care le petreceau impreuna in acest an.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns aceasta umilinta, craiovenii au indurat una si mai mare cind au vazut la televizor imagini difuzate de la „Doi Cocosi“. Luindu-si viteza, „ciinii rosii“ au inceput sa-si ia peste picior adversarii, impartindu-le tuturor cite si mai cite: „Ciine vreau mereu sa fiu / Sa traiesc asa cum stiu / Sa dau m..e lu’ Steaua / Lu’ Rapid si Craiova!“. Iata o strofa murdara dintr-un „cintecel“ care s-a auzit la intensitate maxima tocmai in restaurantul patronului Universitatii. De buna seama, oriunde s-ar fi aflat in acea seara, Gigi Netoiu s-a grabit probabil sa spuna ca este dinamovist suta la suta, altfel ne indoim ca ar fi acceptat mesajul…

In schimb, Sava, Stoican, Dragomir si ceilalti au aflat surprinsi ce li se transmitea tocmai din localul patronat de cel care ar fi trebuit sa-i apere de aceste „mascarii“ si probabil s-au cait ca din cauza frigului de la Eforie le-a fost imposibil sa le livreze si ei aceeasi „marfa“ dinamovistilor.

Sa fim bine intelesi, nimeni nu contesta ca in primul rind datorita lui Gigi Netoiu Universitatea a reusit sa incheie turul de campionat pe o pozitie multumitoare, locul cinci. Dar acest lucru nu ii da dreptul actualului patron sa fie indiferent la porcariile pe care dinamovistii le profereaza la adresa oltenilor. Daca nu va intelege ca nu poti trai la nesfirsit cu nevasta spunindu-i pe fiecare zi ca iti iubesti cu disperare amanta, Gigi Netoiu are viitorul nesigur in Banie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS