15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii tremura de frig la Eforie

Oltenii tremura de frig la Eforie

• Astazi este programat banchetul de final la care se sconta si pe prezenta lui Gigi Netoiu • Jucatorii au incercat ieri sa-l convinga pe „Flocea“ sa plece cu o zi mai devreme acasa

Plictisiti sa-l tot astepte la Eforie Nord pe Gigi Netoiu, jucatorii Universitatii Craiova l-au „convocat“ ieri pe Florin Marin intr-o sedinta de urgenta. Baietii erau nemultumiti de cazare si de frigul patrunzator, cerindu-i antrenorului sa paraseasca statiunea astazi si nu miine, cum era programat.

In cele din urma, fotbalistii au fost refuzati, motivindu-se ca Gigi Netoiu urma sa soseasca aseara tirziu in Eforie. Cu patronul la fata locului, delegatia Universitatii va participa in aceasta seara la banchetul de sfirsit de sezon, jucatorii urmind sa plece miine din statiune. Daca Netoiu nu si-ar fi anuntat sosirea, probabil ca banchetul s-ar fi desfasurat aseara si s-ar fi scurtat astfel originalul sejur de iarna pe Litoral cu o zi.

Intilnirea dintre echipa si patron s-ar putea solda si cu citeva surprize pentru ca discutiile vor viza atit preconizatul program de pregatire de iarna, dar si structura lotului pentru retur.

Totusi, presedintele Ilinca a spus zilele trecute ca este putin probabil ca de la echipa sa plece vreun jucator in aceasta iarna, desi din unele surse am aflat ca tratativele privind un eventual transfer al lui Naicu in China sint destul de avansate. Ca o paranteza, majoritatea jucatorilor care pleaca spre Beijing sint asistati de fostul echipier al Jiului Petrosani, Aristica Cioaba, acesta evoluind si el pentru citeva sezoane in China.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS