11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSedinta cu Gigi Netoiu

Sedinta cu Gigi Netoiu

La sfirsitul acestei saptamini, fotbalistii de la Universitatea parasesc hotelul Meduza – acolo unde s-au refacut timp de sapte zile – intrind in vacanta propriu-zisa. Ei vor avea liber pina pe 7 ianuarie 2002, zi in care va fi strigat catalogul in Banie, de Sf. Ion fiind programata reunirea lotului pentru pregatirea de iarna. Programul acestei perioade precompetitionale va fi definitivat astazi, actionarul Gigi Netoiu si presedintele Viorel Ilinca fiind asteptati aseara pe Litoral.

Alaturi de antrenorul-manager Florin Marin, ajuns miercuri la „cartierul general“ de la Eforie Nord, cei doi oficiali vor avea astazi citeva runde de discutii cu fotbalistii Universitatii. Se pare ca le vor fi comunicate destul de multe decizii privind viitorul clubului si al lor. Oricum, jucatorii nu au semnat acel regulament de ordine interioara. Dar nu asta-i problema Universitatii. Locul ocupat la sfirsitul turului le da dreptul sa spere ca obiectivul final, accederea in Cupele Europene, le este la indemina. Si cum bine spunea fostul antrenor Nae Ungureanu, oltenii erau pe val la acest sfirsit de sezon. Daca Romania se califica la Campionatul Mondial din 2002, s-ar fi disputat in decembrie si doua etape din retur, Universitatea avind o deplasare la Bistrita si apoi acasa cu Steaua. Doua meciuri grele din mai multe puncte de vedere…

Revenind insa la vacanta, sa mai notam ca jucatorii Universitatii au primit indicatii de tratament in functie de starea de sanatate a fiecaruia. In privinta echipei de tineret, antrenorul Aurel Beldeanu le-a dat liber jucatorilor pina la 10 ianuarie 2002. Astazi, urmeaza sa plece la Arad pentru selectii la lotul national de juniori UEFA doi jucatori din echipa: Banica (nascut ’84) si Roman (nascut ’87).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS