17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au cistigat un mijlocas

Pandurii au cistigat un mijlocas

Evolutia nesigura a echipei Pandurii in acest tur de campionat i-a nemultumit pe spectatorii care veneau sa urmareasca jocurile de pe stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu. Daca in sezonul trecut, suporterii mai aveau un idol in Malaele (atit cit a jucat), Popete sau Huza, dupa plecarea acestora cu greu a mai putut fi numit un jucator a carui evolutie sa-i multumeasca pe deplin. Revenirea atacantului Rodin Voinea de la Paringul Novaci, dupa sapte etape, le-a adus spectatorilor putina speranta, insa evolutia acestuia nu a fost totdeauna cea asteptata. Cel care nu a dezamagit niciodata a fost cel mai tinar dintre jucatorii lui Emil Sandoi. Este vorba despre pitesteanul Emil Dica, fotbalist venit la Pandurii inaintea inceperii turului. Cu o evolutie foarte buna in meciurile amicale disputate inaintea startului campionatului (cind a inscris si doua goluri) si un randament constant bun in partidele din campionat, Dica a fost declarat de multe ori jucatorul meciului, situatie in care s-a mai aflat si portarul Hirsu.

Solicitat sa propuna citeva nume pentru o formatie ideala a seriei a doua, antrenorul Emil Sandoi i-a nominalizat pe Emil Dica si pe Dorin Hirsu: „Cei doi fotbalisti au avut evolutii constant bune in acest sezon. Daca goal-keeper-ul Hirsu are experienta, Emil Dica s-a remarcat printr-un elan al tineretii si, bineinteles, prin unele calitati tehnice si fizice pe care le poseda. Deocamdata, sintem la jumatatea campionatului si el poate sa progreseze in continuare pentru ca are calitatile necesare ca sa evolueze chiar in primul esalon.“

Dica a fost imprumutat de Pandurii, pentru doi ani, de la FC Arges. Pina in vara anului trecut, jucatorul a evoluat pentru echipa de juniori a pitestenilor. In virsta de 19 ani, Emil Dica a debutat in fotbal in urma cu trei ani la echipa de juniori Aripi Pitesti, dupa care a jucat numai pentru FC Arges.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS