10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCum ii votati, asa ii aveti!

Cum ii votati, asa ii aveti!

Mult a fost, putin a mai ramas pina cind Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj va avea o noua conducere executiva. Miine, de la ora 11.00, in Aula Facultatii de Mecanica din Craiova (Calea Bucuresti) se vor desfasura mult asteptatele alegeri la forul judetean al fotbalului. Acestea vor fi supravegheate de directoarea DTS Dolj, Daniela Popa. Nu ar fi exclus ca FRF sa-si trimita miine un reprezentant in Banie pentru a superviza alegerile, in acest sens vehiculindu-se numele lui Valentin Alexandru.

Pina ieri la prinz, 50 de asociatii sportive din judet, din cele 86 care au drept de vot, si-au obtinut certificatele de identitate sportiva. Fara aceste documente, reprezentantii echipelor nu isi pot exprima optiunile la alegeri. Probabil ca astazi va fi mare vinzoleala la sediul institutiei de pe Gh. Doja deoarece si celelalte asociatii sportive doljene trebuie sa intre in posesia documentelor.

Reprezentantii echipelor din judet ii vor alege miine pe cei mai competenti conducatori dintre cei care si-au depus candidaturile. La presedintie candideaza Nicu Neagoe si Ion Velea, iar pentru postul de vicepresedinte se vor lupta Valentin Dragan, Sorin Patrascu si Vasile Tenea. Sefii actuali ai AJF nu luasera pina ieri o decizie in privinta contestatiei depuse de Iulica Dobre, dupa ce i-a fost respinsa candidatura la functia de vicepresedinte, parerile acestora fiind impartite.

Contactat telefonic, presedintele Vasile Tenea a spus: „Domnul Dobre nu intruneste una dintre conditiile de participare la alegeri, cea legata de studiile superioare de patru ani. Nu am putut sa discut cu toti membrii Biroului Executiv pentru ca sint plecati din localitate. Oricum, o decizie finala vom lua miine (astazi – n.r.). Mai mult ca sigur insa, contestatia va fi respinsa, asa ca nu va putea participa la alegeri.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS