13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAminat de patru ori!

Aminat de patru ori!

Fotbalistul a reclamat clubul Universitatea, considerind ca nu i-au fost achitati 21.000 de dolari

Comisia Juridica din cadrul LPF a reusit marti „performanta“ sa amine pentru a patra oara un caz! Este vorba despre Augustin Calin, fotbalistul Universitatii Craiova, care a reclamat clubul ca, pina in prezent, ii este dator cu frumusica suma de 21.000 de dolari. Din cite ne dam seama, Calin are toate sansele sa moara cu dreptatea in mina, altfel nu se explica de ce LPF ezita sa se pronunte intr-un caz in care Universitatea lui Gigi Netoiu ar putea pierde.

Daca am inteles bine, in timp ce Gusti Calin invoca neplata a doua transe contractuale (scadente in aprilie, respectiv septembrie), conducatorii olteni contraataca in forta si sustin, nici mai mult, nici mai putin, ca fotbalistul ar fi primit bani chiar in avans. Din nefericire, nimeni de la LPF nu a avut curajul sa confirme sau sa infirme aceste zvonuri, iar Calin, gindindu-se probabil ca, daca ar mai incalca si starea de „silenzio stampa“ impusa de Florin Marin, ar putea incasa, culmea, si vreo amenda, s-a abtinut sa comenteze situatia.

Apropiati ai fotbalistului oltean povestesc insa ca atacantul Universitatii, chemat la nesfirsit pe la comisiile Ligii, ar fi dispus chiar sa renunte la bani, numai sa fie lasat sa plece, mai ales ca Florin Marin nu il prea agreeaza. Mai mult, el ar returna si presupusa suma pe care clubul pretinde ca i-a achitat-o in avans!

Probabil ca actualii conducatori ai Universitatii refuza sa achite cei 21.000 de dolari solicitati de Calin pentru ca acesta, fiind mai mult accidentat, nu a apucat sa joace in 75 la suta dintre partidele disputate de alb-albastri, clauza pe care o are stipulata in contract mai mult ca sigur. Problema este ca jucatorul nu s-a accidentat pe strada, ci chiar pe teren, iar pentru indelungatele perioade de spitalizari efectuate poate aduce cu siguranta dovezi legale de la clinicile din Italia si din Romania, pe care a fost obligat sa le frecventeze. Mai mult, colegi de-ai fotbalistului oltean sustin ca acesta nu ar fi fost insa exceptat de la amenda de citeva mii de dolari pe care Gigi Netoiu le-a aplicat-o jucatorilor Universitatii la finalul sezonului trecut pentru neindeplinirea obiectivului. Daca asa s-a intimplat, este curios ca atunci nimeni nu a tinut seama ca, accidentat fiind, Calin nu a putut pune umarul la… ratarea obiectivului.

Ajuns la 28 de ani si dupa ce a suferit operatii la ambele picioare, Calin nu se considera un jucator terminat. De altfel, ieri, el nu a acceptat decit sa spuna: „Vreau sa mai joc, peste nici o luna voi fi tata si trebuie sa imi cresc si eu copilul. Sper sa gasesc la anumiti oameni intelegerea de care pina acum nu am avut parte!“ Tocmai pentru ca sotia sa va ajunge in scurt timp la maternitate, Gusti Calin a ramas in Banie, nefacind deplasarea cu restul lotului la Eforie. Probleme are martea, atunci cind este chemat sistematic la LPF, o institutie unde nu s-au mai nascut copii nevinovati cam de multa vreme…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS