5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPresedintele clubului Panionis Atena este urmarit penal

Presedintele clubului Panionis Atena este urmarit penal

Un procuror din Pireu a inceput urmarirea penala a presedintelui clubului Panionis Atena, Achille Beos, care este acuzat de uz de fals, au anuntat surse judiciare. Potrivit surselor citate, Boes va aparea in curind in fata judecatorului de instructie din Pireu pentru a raspunde acestor acuzatii.

Ancheta a inceput in momentul in care atacantul international liberian Zizi Roberts, transferat de la echipa Panionis, antrenata de romanul Dumitru Dumitriu, la Olympiakos Pireu, a fost arestat pe 29 octombrie, deoarece se afla in posesia unui cec, in valoare de 73.763 de euro, care a fost declarat furat. Roberts incerca sa incaseze banii in momentul in care a fost arestat. Fotbalistul liberian a fost eliberat, Tribunalul din Pireu considerind ca este victima unei afacerii dubioase. Zizi Roberts a declarat autoritatilor ca cecul respectiv i-a fost inminat de responsabilii clubului Panionis Atena, unde a evoluat pina in sezonul trecut.

Boes a spus ca aceasta afacere va fi clarificata in trei-patru zile. Oficialii gruparii Olympiakos au pledat pentru nevinovatia jucatorului liberian, precizind ca vinovati sint responsabilii echipei Panionis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS