15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFRF a taiat in carne vie

FRF a taiat in carne vie

Divizionarele C FC Drobeta si Minerul Matasari au fost depunctate ieri cu sase, respectiv trei puncte de catre Comisia de Apel a FRF. In urma cu o saptamina, Comisia de Disciplina a FRF a avertizat si a penalizat cu 56 de milioane de lei clubul din Severin, deoarece l-a folosit in partida cu Minerul Matasari, cistigata cu scorul de 2-1, pe jucatorul Gigi Goiceanu, care era suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Comisia de Apel, care a stabilit ca ambele grupari au folosit mijloace neloiale in scopul obtinerii unui rezultat favorabil de catre echipa Minerul Matasari, a decis sa depuncteze ambele echipe si sa le penalizeze cu cite 56 de milioane de lei. Totodata, meciul FC Drobeta – Minerul Matasari a fost omologat cu scorul de 0-3, deoarece gazdele au folosit un jucator in stare de suspendare.

Decizia in cazul similar, petrecut in seria I a Diviziei B, intre echipele Metalul Plopeni si Rocar Bucuresti, a fost aminata pentru vinerea viitoare, deoarece au intervenit elemente noi la dosar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS