17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMitu a inscris pentru Molenbeek

Mitu a inscris pentru Molenbeek

Fostul jucator al Universitatii Craiova, Marius Mitu, a marcat miercuri un gol in partida pe care echipa sa, Molenbeek, a cistigat-o in deplasare, cu scorul de 4-2, in fata formatiei Alost, in etapa a 14-a a campionatului belgian. Mitu, care a fost introdus pe teren in minutul 35, in locul lui Smid, a inscris, in minutul 65, golul de 2-2.

Echipa Anderlecht Bruxelles, cu mijlocasul roman Alin Stoica rezerva, a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia Lokeren. Stoica a fost introdus pe teren in minutul 55, in locul lui De Bilde. Fundasii romani Liviu Ciobotariu si Tibor Selymes nu au jucat in partida pe care echipa lor, Standard Liege, a cistigat-o in deplasare, cu scorul de 5-2, in fata formatiei La Gantoise.

AC Milan, cu fundasul roman Cosmin Contra titular, a terminat la egalitate in deplasare partida cu Perugia, scor 0-0, in mansa retur a optimilor de finala ale Cupei Italiei. Contra, care a jucat tot meciul, a primit un cartonas galben. In partida tur, echipa AC Milan a invins cu scorul de 3-0.

Romanii Bogdan Stelea si Lucian Marinescu au fost titulari in partida pe care formatia lor, UD Salamanca, a cistigat-o acasa, cu scorul de 1-0 dupa prelungiri, in fata echipei Celta Vigo, in 16-imile de finala ale Cupei Spaniei. Cei doi romani au jucat tot meciul, Stelea fiind remarcat de presa spaniola. Formatia Deportivo Alaves, fara mijlocasul roman Bogdan Mara, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Sporting Gijon.

Fundasul roman Cristian Chivu a jucat toate cele 90 de minute in partida pe care formatia sa, Ajax Amsterdam, a cistigat-o pe teren propriu, cu scorul de 3-2, in fata echipei Twente Enschede, in etapa a 15-a a campionatului olandez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS