10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElectro - Pandurii 2-0

Electro – Pandurii 2-0

Stadionul din Lunca Jiului a gazduit ieri intilnirea amicala dintre formatiile UFC Electro si Pandurii Tirgu Jiu. Divizionara C din Banie a cistigat partida cu scorul de 2-0 (1-0), prin golurile marcate de V. Oprea (’15) si Nicola (’77 – autogol).

Antrenorul formatiei din Valea Rosie, Florin Cioroianu, a inceput jocul cu urmatorul „unsprezece“: Rizan – Dina, G. Oprea, I. Rotaru, Sandu, Mihalache – Zaharia I, Musat, V. Oprea – Dumitrica, Fl. Serban. Au mai jucat: Predincea, Ticlea, Boboc, Voicu, Zaharia II, R. Nicu, Stanciulescu.

La rindul sau, tehnicianul echipei Pandurii, Emil Sandoi, a trimis pe teren urmatoarea distributie: Malaet – Vladoi, Nicola, Dica, V. Rotaru – Cr. Popescu, I. Stefan, Amzucu, Mocioiu – Vintilescu, Suciu. Pe parcursul intilnirii, Sandoi a folosit si citiva jucatori care se afla in probe, dar tehnicianul a refuzat sa le dea numele. Meciul a fost arbitrat de M. Ezaru, B. Florescu si M. Popescu. Pandurii va juca miine, de la ora 11.00, cu Pan Group Armata, iar Electro va intilni, de la ora 13.00, pe International Pitesti. Ambele meciuri se disputa in Lunca Jiului.

Capitanul formatiei din Valea Rosie, Claudiu Sandu, se pare ca are oferte de transfer de la divizionarele B Extensiv, Pandurii si CSM Resita. Intrebat despre acest lucru, antrenorul Florin Cioroianu a spus: „Una e sa-l vrea si alta e sa-l ia! Sandu va pleca de la noi, dar peste un an si jumatate, direct in Divizia A.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS