20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaronii fotbalului au tacut

Baronii fotbalului au tacut

Hagi va continua sa se joace de-a antrenorul la echipa nationala a Romaniei. Asa au vrut cei mai influenti presedinti de cluburi din Divizia A. Practic, ei au respectat un ordin clar venit nu se stie prea bine de unde – unii vorbeau de Becali, altii de Mircea Sandu – si vor cere probabil, in contrapartida, sa nu fie nici ei deranjati in campionat, acolo unde, sa fiti siguri, mirlaniile vor continua.

Primind unda verde, Hagi ne va tine iarasi cu sufletul la gura in urmatoarele preliminarii si, la cum pregateste o echipa, suporterii romani ar face bine sa treaca des pe la biserica pentru ca avem neaparat nevoie de ajutor divin. Ne-am fi asteptat ca Gica Hagi sa isi dea seama, in sfirsit, ca nu este inca nimerit pentru postul la care tine cu incapatinare, dar iata ca nu a fost cazul.

Prin urmare, Nationala ramine pe mina celor care au pierdut fara drept de apel in fata Sloveniei, iar conducatorii fotbalului romanesc au demonstrat ieri ca nu au coloana vertebrala si nici respect pentru milioanele de suporteri. Au preferat sa-l lase pe Hagi si pentru a-i proteja pe unii care l-au instalat pe machidon si care, in cazul unei eventuale demiteri a acestuia, ar fi trebuit sa recunoasca: „Am fost niste dobitoci atunci cind l-am pus!“ Despre cei multi, care accepta toate aceste porcarii, preferam sa nu vorbim…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS