13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi cauta un preot

Sandoi cauta un preot

„Probabil ca ne trebuie si un preot la teren ca sa sfinteasca locul“, a spus antrenorul echipei Pandurii

Pandurii – Gaz Metan 0-0

• Stadion „Municipal“, spectatori: 3.000.

Pandurii: Hirsu 7 – R. Radoi 6; Cioara 5; Arcanu 6 – Braia 6 (’46, Amzucu 6,5); Nicolaescu 5; R. Voinea 6,5 (’75, Litoiu); Dica 6,5; Trofin 6,5 – Ad. Popescu 6; I. Stefan 5 (’90, R. Rotaru). Antrenor: E. Sandoi.

Gaz Metan: Rosca 6 – Nicolau 6; Cazangiu 6 (’90, Bunea); Somfalean 6,5 – Ciurar 6; Boruncoi 5 (’70, Gabor 5); Pogacean 5; V. Stoica 5; C. Andrei 5 – Stanciu 6 (’64, F. Popescu 6 ); Boaru 6,5. Antrenor: S. Dumitrescu.

• Au arbitrat: O. Trandu 7 – D. Bargaoanu 7 si I. Cojocaru 6 .

Nu s-ar putea spune ca Pandurii a jucat rau in acest meci in care a intilnit Gaz Metan Medias, o echipa de la care se astepta chiar o evolutie mai buna decit cea aratata in teren. Mediesenii s-au marginit insa la o aparare aglomerata, la faulturi dese pentru a impiedica atacurile gazdelor, la trageri de timp cu orice pret si la baloane expediate departe in tribune atunci cind intrau in criza de solutii. Toate acestea au dus la fragmentarea jocului de constructie al elevilor lui Emil Sandoi, urmariti si in acest meci de acelasi ghinion care pare sa ii insoteasca la fiecare partida. Exasperat, antrenorul Sandoi a spus la conferinta de presa ce a urmat jocului ca ghinionul echipei sale este comparabil cu cel al Nationalei, care, desi a jucat bine, a pierdut calificarea la Mondiale: „In prima repriza am jucat putin crispati, probabil si pentru ca intilneam o echipa destul de buna. In repriza a doua a fost un joc destul de bun dar, din pacate, avem un ghinion iesit din comun. Probabil ca ne trebuie si un preot la stadion ca sa sfinteasca locul. Si acest joc, ca si cel de la Pitesti, se aseamana cu meciurile Nationalei. Si slovenii au ajuns doar de trei ori la poarta noastra, iar noi am dominat si am avut foarte multe ocazii. Dar fotbalul se joaca pe goluri.“

Cei de la Gaz Metan au inceput in forta, avind chiar doua mari ocazii in primele zece minute, prin Boaru si Pogacean. Retragerea lor in aparare a prilejuit o serie de atacuri periculoase ale gorjenilor, nefinalizate insa de Rodin Voinea, Dica, Braia si I. Stefan. Repriza a doua avea sa fie una dominata total de echipa gorjeana, ardelenii avind doar doua scapari pe contraatac, destul de periculoase insa. Cum Hirsu a fost intr-o zi excelenta, el a fost declarat din nou omul meciului.

Seria ratarilor spectaculoase a inceput in minutul 55, cind Dica si apoi Stefan au trimis balonul in bara portii aparate de Rosca. Norocosul portar, revenit in echipa lui Silviu Dumitrescu dupa sase saptamini de absenta din lot, avea sa sarute bara portii dupa 25 de minute, cind aceasta s-a opus sutului expediat de Amzucu.

In minutul 61, mediesenii au trecut si ei pe linga deschiderea scorului in urma unei faze urmarite in picioare de cele citeva mii de spectatori: Stanciu a scapat singur de la centrul terenului dupa o greseala a lui Cioara si a ajuns in preajma careului fata in fata cu Hirsu. Ingerul pazitor al pandurilor, cum a fost numit in ultima vreme capitanul gorjenilor, a reusit sa-l deposedeze pe atacantul oaspetilor destul de usor si si-a scapat echipa si spectatorii de emotii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS