15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au terminat turul pe locul trei

Craiovenii au terminat turul pe locul trei

FC Bihor – Extensiv 0-0

FC Bihor: Rotaru – Fl. Lazar, Socaciu, M. Rosu (’75, Borbely), Cr, Munteanu – Szabo (’69, Dumitra), I. Rotariu, Felea, Kenessey – Gado (’52, Sfirlea), Csehi. Antrenor: I. Naom.

Extensiv: Stoianov – Laczko, Mieila, Cotora, Panc – Cristescu, Vancea, Ciuca (’56, Stamin), Malaele (’42, Ghindeanu) – Neagoe (’69, Radoi), Musat. Antrenor: S. Cirtu.

• Au arbitrat: Al. Bajan – D. Nasturescu, A. Alecsandrescu.

Prima repriza a intilnirii de la Oradea a apartinut gazdelor, dupa care oltenii au dominat ostilitatile pe teren. Bihorenii au profitat de forma slaba a lui Laczko si si-au creat citeva ocazii pe partea lui. In aceste conditii, Sorin Cirtu l-a sacrificat pe Malaele, introducindu-l pe teren pe Ghindeanu, care a acoperit bine flancul drept al defensivei noastre, in timp ce Laczko a jucat in linia mediana. Cea mai periculoasa ocazie a gazdelor s-a petrecut in minutul 28, cind Stoianov a respins o minge sutata de Csehi, Rotariu a sutat spre poarta goala, insa Gado, aflat in pozitie de ofsaid, a lovit si el balonul. Golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, desi balonul sutat de Rotariu se indrepta spre poarta.

In repriza secunda, oltenii au jucat mult mai bine decit adversarii lor si au ratat citeva ocazii favorabile de a marca prin Ghindeanu (’48), Cristescu (’71, ’90), Musat (’74), Radoi (’80). Dupa aspectul jocului, Extensiv ar fi meritat sa cistige, insa este bun si un punct pentru ca o mentine in lupta pentru promovare.

In finalul intilnirii, mai precis in minutul 88, antrenorul oltenilor, Sorin Cirtu, a fost trimis in tribune pentru proteste. Tehnicianul Extensivului i-a reprosat arbitrului ca a tolerat jocul dur al gazdelor, in special al lui Rotariu, asa ca nu a mai stat ultimele doua minute ale partidei pe banca tehnica. Iosif Rotariu a jucat foarte dur impotriva fostilor sai coechipieri, faultindu-i de citeva ori si, mai mult, i-a si injurat la vestiare.

Dupa meci, Sorin Cirtu a spus: „Rezultatul ma nemultumeste. Ne-am creat cele mai importante ocazii de gol si puteam sa plecam cu trei puncte. FC Bihor este o echipa tinara care va creste in valoare in partea a doua a campionatului, insa nu cred ca se poate implica in lupta pentru promovare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS