5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMecanica Motru, mai aproape de lider

Mecanica Motru, mai aproape de lider

Dupa disputarea celei de-a 11-a etape a Diviziei D gorjene, echipele din plutonul fruntas sint despartite doar de citeva puncte. Toate cele trei echipe fruntase au obtinut victorii in aceasta etapa, Mecanica Motru fiind singura formatie care a invins in deplasare, 0-4, cu Bistrita Telesti. Meciul nu a fost unul foarte greu pentru fotbalistii lui Nelu Mihut, „lanterna rosie“ a clasamentului fiind singura echipa care nu a pus probleme nici unei vizitatoare in acest sezon.

Desi in urma cu un an avea o evolutie buna, Bistrita trece acum printr-o perioada de criza. Ea nu a cistigat nici un meci in acest tur de campionat. Nici liderul Forestierul nu a avut mari probleme in a cistiga disputa cu Minerul Motru II, formatie care se mentine si ea in primele cinci echipe ale campionatului judetean.

Un meci interesant s-a disputat pe terenul de la Dragutesti, acolo unde echipa locala Jiul MVM a intilnit ambitioasa formatie din Turceni. Jiul a reusit sa se impuna cu scorul de 2-0, insa destul de greu. Dupa ce in prima repriza au ratat o lovitura de la 11 metri (executata de fostul portar de la Pandurii, Virgil Voinea), fotbalistii din Dragutesti au trecut apoi de mai multe ori pe linga deschiderea scorului. Cel care a reusit sa inscrie de doua ori pentru Jiul a fost Stanculete, care a punctat in minutele 48 si 73. Scorul final a ramas 2-0, desi gazdele au mai inscris odata, golul nefiind validat din cauza unui fault in atac.

Celelalte intilniri din etapa a 11-a nu au adus surprize si nici schimbari spectaculoase in clasament. Meciul dintre Gaz Etan Turburea si Energetica Tismana nu s-a disputat, deoarece echipa oaspete nu s-a prezentat. Comisia campionatului judetean a hotarit omologarea partidei cu scorul de 3-0 pentru Gaz Etan Turburea si amendarea oaspetilor cu 500. 000 de lei.

Rezultatele inregistrate in celelalte partide din aceasta etapa: Minerul Rovinari – Avintul Baia de Fier 3-1, Juventus Press Tirgu Jiu – Recolta Balesti 2-1, Inter Stanesti – Paringul Sadu 5-0, Minerul Urdari – Progresul Tirgu Jiu 4-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS