9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCred in sansa Romaniei

Cred in sansa Romaniei

– Cum vedeti meciul decisiv Romania – Slovenia?

– Va fi, cred, un meci foarte greu, este o intilnire cu o miza uriasa. Fata de partida tur din Slovenia, in intilnirea de miine (astazi – n.r.), datele problemei sint altele. Avind in vedere rezultatul de la Liubliana, Romania va trebui sa iasa foarte mult la joc, cum se spune. Si asta presupune si riscuri. Nationala noastra are sanse de calificare. Trebuie sa privim cu realism situatia.

– Adica?

– Sa nu supralicitam faptul ca, in ciuda infringerii, am evoluat bine in partida tur. Niciodata insa un meci nu seamana cu altul. Ar fi multe de comentat despre intilnirea din tur, dar la ce ne mai ajuta? Sint multi factori acum care au un cuvint greu de spus pentru returul decisiv de miercuri seara.

– Principalul „factor“ ramine evolutia celor alesi sa reprezinte Nationala Romaniei.

– Asta se subintelege, dar sint destul de multe si importante celelalte amanunte considerate uneori minore, asa cum bine a explicat la Procesul etapei si antrenorul Mircea Lucescu. Sa ma explic, deoarece si eu am avut de „luptat“ cu aceste amanunte minore: starea terenului de joc, timpul. Toate conteaza.

– Adaugam si presiunea fantastica asupra jucatorilor.

– Da. Meciul este capital si, logic, cu o presiune corespunzatoare mizei. Avem insa avantajul publicului. Zic ca nu ne poate scapa calificarea. Repet, trebuie sa fim foarte atenti la strategia acestui meci. Parerea mea este ca n-ar trebui sa incepem meciul chiar asa de furibund cum am facut-o la Liubliana. Cum sa zic? Mai cu „cap“, adica o strategie adecvata scopului final. Oricum, eu cred in calificarea Romaniei. Am incredere in tricolori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS