28.1 C
Craiova
vineri, 31 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Marin s-a suparat rau!

Florin Marin s-a suparat rau!

Meciurile de baraj cu Slovenia au acaparat practic toate discutiile din aceste zile despre fotbal, campionatul intern fiind uitat pentru moment. Din turul campionatului actual au mai ramas de disputat trei etape, Universitatea – ca sa ne referim la echipa noastra – are doua meciuri acasa (cu FCM Bacau si Otelul) si, in ultima etapa, cu FC National, in Cotroceni. Oltenii s-au pregatit saptamina trecuta in Lunca Jiului, intr-un program de cantonament obligatoriu. Nu comentam oportunitatea acestuia, o sti el Florin Marin de ce este mai bine sa-i „innoptezi“ pe unii fotbalisti in microhotelul din Lunca Jiului. Mai scapa astfel unii vecini ai unui fotbalist de inundatii, de chefuri prelungite…

Altfel, joi seara, oficialii olteni au schimbat meniul traditional din cantonament si le-au oferit fotbalistilor o masa in familie (au fost si sotiile, conducatorii) la restaurantul reamenajat in stil traditional „Hanul Doctorului“. Conform unor declaratii din presa de ieri, s-ar parea ca la incheierea acestei mese, antrenorul Florin Marin s-ar fi adresat astfel elevilor sai: „Reamintesc, nici un jucator nu are voie sa ofere informatii ziaristilor. Sa nu mai aiba ce sa scrie si sa moara de foame!“ Nu avem confirmarea ca managerul general ar fi zis asa ceva si, in fond, nici nu intereseaza asa-zisa iesire in decor a lui Florin Marin. Totusi, cui foloseste aceasta atitudine ilogica?

Managerul general zice ca presa „o sa moara de foame“ si probabil gindeste ca imaginea Universitatii ar avea numai de cistigat prin acest „silenzio stampa“, impus si mentinut cu incapatinare. Eroare fatala, mai ales intr-un oras unde s-a mincat fotbalul pe piine. Clubul, ca si cantonamentul din Lunca Jiului, a devenit o fortareata. Nici un dialog cu presa, nici o conferinta de presa, nici un program de meci, nici o intilnire cu suporterii, nici un magazin pentru acestia s.a.m.d. Ca la Ciorogirla!

Dar cind vin meciurile grele, toti – de la conducatori si pina la antrenorii secunzi – implora, ca si Hagi acum, ajutorul celui de-al „12“-lea jucator al echipei, publicul. La venire, antrenorul-manager declara ca are „bateriile incarcate“ si ca este pregatit pentru orice fel de dialog cu presa. Acum? A adoptat politica strutului si nu-l intelegem! Are dreptate cind cere un ragaz de timp pentru a demonstra ce poate, dar presa nu i-a inventat nici o vina inexistenta. Probabil insa ca este sfatuit sau influentat de birfe fara sens. Daca sinteti cu adevarat antrenorul echipei fanion Universitatea, iesiti la rampa si spuneti-ne „verde in fata“ ce aveti de spus, nu ocoliti adevarul. Din pacate, ne doare ca imaginea Universitatii are de suferit din acest „razboi“ al lui Florin Marin cu restul lumii.

In timp ce actionarul unic Netoiu se afla in SUA pina in jurul datei de 19 noiembrie, presedintele clubului, Viorel Ilinca, este ocupat pentru problemele legate de transformarea clubului, potrivit regulamentului de aplicare a recentei Legi a educatiei fizice si sportului. In ceea ce-l priveste pe Cristi Niculescu, mijlocasul aflat in pregatiri cu Universitatea, el ar putea fi transferat doar in februarie 2002.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS