17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu si Sandoi, fata in fata

Ungureanu si Sandoi, fata in fata

Partida programata astazi la Pitesti aduce fata in fata doua foste glorii ale Universitatii Craiova. Fostii mari jucatori Emil Sandoi si Nicolae Ungureanu se intilnesc de aceasta data ca antrenori a doua echipe de Divizia B.

International Pitesti, echipa pregatita de Nae Ungureanu, a promovat in acest sezon in Divizia B si a avut o evolutie buna in debutul acestui campionat. De cealalta parte, Emil Sandoi are o echipa care a produs multe surprize, mai ales in meciurile din deplasare. Antrenorul s-a aratat optimist inaintea plecarii la Pitesti: „Sint optimist ca inaintea fiecarui meci pe care il avem. Sper sa facem un joc bun si sper sa avem parte si de un arbitraj foarte bun, mai ales ca la centru va fi un arbitru de lot national.“

Din lotul gorjean lipsesc in continuare cei trei titulari trimisi in pregatire la juniori (Amzucu, Zaharia si Ispas, ultimul nemaifiind vazut la antrenamente in ultima saptamina), dar si craioveanul Nicola. Dupa un debut bun in meciul cu Olimpia Satu Mare, acesta s-a accidentat catre finalul intilnirii, dar a ramas in teren inca 15 minute deoarece se efectuasera toate cele trei schimbari. Dupa meciul cu Olimpia Satu Mare, antrenorul Sandoi s-a declarat foarte multumit de evolutia lui Nicola care a suplinit absenta unor titulari. Din pacate, acesta va lipsi in meciul de la Pitesti din cauza unei entorse, care il va tine departe de gazon inca o saptamina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS