17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNimic nu este imposibil

Nimic nu este imposibil

Reprezentativa de tineret a Romaniei va intilni astazi selectionata similara a Frantei in prima mansa a barajului pentru Campionatul European de tineret din anul 2002. Meciul retur este programat pe 14 noiembrie, la Brest.

Din pacate, selectionerul Ion Moldovan nu ii va putea utiliza impotriva „cocosilor galici“ pe Dolha si Maftei, care sint accidentati, si nici pe Tiberiu Ghioane, convocat in ultimul moment de Gica Hagi la prima reprezentativa. Altfel ar fi aratat selectionata de tineret a Romaniei cu cei trei jucatori in formatie, dar si cu Marius Niculae si Paul Codrea, fotbalisti care au facut pasul spre „nationala mare“ cu putin timp in urma. Cu toate acestea, Ion Moldovan este destul de optimist si sustine ca a pregatit cu atentie intilnirea cu francezii: „Trebuie sa dam gol, dar nu avem voie sa ne aruncam cu capul inainte. Vom fi calmi, pina ii vom surprinde fatal.“ Dintre jucatorii Universitatii Craiova convocati la selectionata de tineret, Stefan Grigorie si Ovidiu Burca, se pare ca ultimul are cele mai mari sanse sa fie titular in partida de astazi.

Delegatia reprezentativei de tineret a Frantei, formata din 35 de persoane, a sosit joi la Bucuresti si s-a cazat la hotelul Lebada. Antrenorul principal al francezilor, Raymond Domenech, a spus ca absentele unor jucatori din lot, cum ar fi Stephane Dalmat (Internazionale Milano) si Zoumana Camara (Olympique Marseille), nu reprezinta o problema pentru echipa sa, mentionind ca si din selectionata romana lipsesc citiva fotbalisti importanti. Tehnicianul francez a spus ca formatia Romaniei are o echipa puternica, dovada fiind rezultatele inregistrate in dubla intilnire cu selectionata Italiei, un egal si o infringere la numai un gol diferenta. „Trebuie sa obtinem cit mai mult in primul meci pentru a avea sanse in partida retur“, a precizat Domenech care a adaugat ca sansele de calificare sint egale pentru ambele echipe.

La partida dintre reprezentativele de tineret ale Romaniei si Frantei, vor putea intra pe stadionul „Cotroceni“ doi spectatori pe un bilet. Costul unui bilet este de 20.000 de lei, intrare generala, pensionarii si copii avind accesul gratuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS