13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDecit sa plingem noi, mai bine sa plinga Astra!

Decit sa plingem noi, mai bine sa plinga Astra!

Nimeni nu se supara atunci cind Gigi Netoiu da peste cap pronosticurile si aduce puncte la Craiova dupa niste meciuri considerate dinainte pierdute de Universitatea. Practic, Netoiu i-a uimit pe multi care credeau ca oltenii nu vor avea altceva de facut decit sa ofere plocon Astrei punctele de simbata trecuta, mai ales ca echipa lui Multescu avea o situatie jenanta in clasament.

Pina la urma, prietenia celebra dintre Gigi Netoiu si directorul general al Astrei, Petre Buduru, pare sa fi lucrat mai degraba in interesul Universitatii si n-ar fi exclus ca, in eventualitatea in care alb-albastrii vor ramine cu acelasi patron din iarna, clubul sa fie condus exact de Buduru. De altfel, considerat a fi un strateg desavirsit si un tip cu o influenta deosebita, prea mare pentru un club de dimensiunea Astrei, Petre Buduru a mai fost de citeva ori pe punctul de a veni in Banie, dar a renuntat, temindu-se oarecum de atmosfera neprielnica mercenarilor din orasul lui Balaci si Oblemenco.

Scotind acel punct nesperat la Ploiesti, indiferent prin ce metode, Universitatea merita sa fie laudata, fara indoiala. Mai mult, programul imediat ne avantajeaza, oltenii putind culege lejer sase puncte din urmatoarele doua etape pentru ca ne viziteaza succesiv Bacaul si Otelul Galati. Eventualele victorii obtinute in partidele sus-pomenite l-ar mai linisti probabil si pe Florin Marin, un antrenor despre care se spune ca saptamina trecuta era disperat de insuccesele pe care le acumulase pe banda rulanta. De fapt, pentru ca am vazut ca nimeni nu a prea reusit sa inteleaga de ce Universitatea a refuzat sa „deraieze“ la Ploiesti, indraznim sa spunem ca tocmai Florin Marin ar putea fi explicatia. Situatia sa era destul de neplacuta, nu neaparat pentru ca Netoiu incepuse sa se cam enerveze de rezultatele proaste ale echipei, asa ca actualul manager general al Universitatii nu-si mai putea permite sa accepte compromisuri. Prin urmare, zicem noi, pozitia in forta adoptata de Florin Marin i-a permis Universitatii sa aduca un punct important din deplasare si l-a scutit probabil pe Gigi Netoiu sa-si caute, mai de voie, mai de nevoie, un nou antrenor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS