15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAtletii de la CS Pandurii s-au dovedit cei mai buni din tara

Atletii de la CS Pandurii s-au dovedit cei mai buni din tara

Sfirsitul saptaminii trecute a adus un nou record pentru atletii de la Clubul Sportiv Pandurii Tirgu Jiu. Acestia s-au intors de la Campionatele Nationale de cros de la Sfintu Gheorghe cu 12 medalii, in clasamentul neoficial pe cluburi ei fiind cei mai buni din tara. Recordul de medalii obtinut la un concurs national de sportivii unui club era de 18 si a fost stabilit in urma cu doi ani tot de atletii tirgujieni.

Revenit dupa o perioada mai putin buna, atletul Ionut Bura a devenit campion national in proba de 10.000 m tineret si vicecampion in proba individuala de 4.000 m tineret. Ionut s-a clasat pe podium si cu echipele de tineret si seniori atit la proba scurta, cit si la cea de 10.000 m. Un rezultat bun a obtinut si atletul politist Ion Avramescu care a devenit vicecampion national la 10.000 m si s-a clasat pe locul III la 4.000m.

Directorul clubului Pandurii Mihai Prunariu, i-a primit marti pe toti atletii medaliati la Sfintu Gheorghe, ocazie cu care i-a felicitat si i-a anuntat ca vor primi atit indemnizatie de efort, cit si premieri pentru medaliile obtinute: „Nu a fost pina acum nici o competitie la care sportivii nostrii au cistigat medalii si n-au fost premiati. Noi va felicitam pentru aceste rezultate si trebuie sa recunoastem ca traim, ca si club, din aceste rezultate pe care voi le obtineti.“ Directorul clubului a mai precizat ca deocamdata nu exista acesti bani pentru premiere, dar ca va face tot posibilul ca dupa Grand-Prix-ul de la Brasov sa-i premieze pe atleti. Cei doi antrenori, Viorica Dima si Ion Bura, au inceput deja pregatirile cu atletii pentru Grand-Prixul de la Brasov, de la sfirsitul acestei saptamini.

Rezultatele obtinute de atletii de la Clubul Sportiv Pandurii Tirgu Jiu in probele pe echipe: 4000 m – masculin: locul II – echipa de seniori: Ionut Bura / Ion Avramescu / Catalin Mihu; locul II – echipa de tineret: Ionut Bura / Bogdan Bala / Catalin Mihu; 4000 m – feminin: locul II – echipa de tineret: Cornelia Nanu / Elena Moaga / Gabriela Neacsu / Lavinia Zabava; locul III – echipa de senioare: Luminita Gogirlea / Elena Nanu / Letitia Stroia; 6000 m – feminin: locul II – echipa de tineret: Letitia Stroia / Cornelia Nanu / Elena Moaga; locul III – echipa de senioare: Luminita Gogirlea / Elena Nanu / Simona Albitu / Andreea Saceleanu; 10 000 m – masculin: locul II – echipa de tineret: Ionut Bura / Bogdan Bala / Catalin Mihu; Locul II – echipa de seniori: Ionut Bura / Ion Avramescu / Catalin Mihu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS