14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovan crede in sansa Romaniei

Moldovan crede in sansa Romaniei

Neamtu, convocat in ultimul moment

Fotbalistii selectionatei de tineret a Romaniei au efectuat luni-dimineata un antrenament, de la care au lipsit jucatorii Alin Stoica (Anderlecht), Florin Cernat (Dinamo Kiev) si Catalin Munteanu (Espanol), care s-au alaturat insa colegilor lor la sedinta de pregatire de dupa-amiaza. Selectionerul Ion Moldovan a condus ieri doua antrenamente, la care a participat si goal-keeper-ul craiovean Cristian Neamtu (Rocar), convocat in ultimul moment din cauza accidentarii portarilor Dolha si Coman. De asemenea, fundasul Galamaz (Sportul Studentesc) nu va evolua in meciurile de baraj cu selectionata similara a Frantei, el fiind suspect de fractura la degetul mare de la piciorul drept. Pina la ora partidei tur cu francezii se spera ca stelistul Sorin Paraschiv, care este accidentat, sa fie recuperat.

Moldovan este optimist

Selectionerul Ion Moldovan crede ca sansele echipei Romaniei de a se califica in dauna Frantei sint de 50 la suta. „Echipa Frantei reprezinta o forta, dar are si momente in care este vulnerabila. Jucatorii nostri Dragan si Bratu pot sa-i surprinda. Pacat ca multi dintre fotbalistii romani sint mai mult rezerve la echipele lor de club, in vreme ce cei francezi sint titulari si joaca in Cupele Europene. Sansele de calificare sint de 50 la suta“, a spus Moldovan.

Vedete in lotul Frantei

Delegatia reprezentativei de tineret a Frantei va sosi miine la Bucuresti cu un avion charter si va pleca simbata, imediat dupa disputarea meciului cu echipa Romaniei. Tehnicianul Raymond Domenech a selectionat urmatorii jucatori: Frey (Parma), Landreau (Nantes) – portari; Armand (Nantes), Boumsong (Auxerre), Brechet (Lyon), Camara (Marseille), Delpierre (Lille), Escude (Rennais), Reveillere (Rennais) – fundasi; Berson (Nantes), Johansen (Strasbourg), Malbranque (Fulham), Pedretti (Sochaux), Sable (Saint-Etienne), Sorlin (Montpellier) – mijlocasi; Cisse (Auxerre), Govou (Lyon), Kapo-Obou (Auxerre), Luyndula (Lyon), Vahirua (Nantes) – atacanti.

Arbitrii barajului

Partida de simbata va fi arbitrata de o brigada din Ungaria, condusa de A. Hanacsek, care va fi ajutat de B. Mezo si P. Kovacs. Meciul retur, care se va juca la Brest, va fi arbitrat de o brigada din Anglia, alcatuita din M. Riley, D. Babski si G. Atkins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS