19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Emotii linga urne

Fotbalistii divizionarei B din Parcul „Romanescu“ au efectuat ieri, de la ora 14.00, cel de-al doilea antrenament din aceasta saptamina. Mai multi jucatori acuza accidentari usoare dupa partida de simbata, cu CSM Resita, insa se spera ca acestia sa fie recuperati pina la meciul din etapa viitoare, cu Apulum Alba Iulia. Cel mai „sifonat“ din intilnirea de pe malurile Birzavei a iesit Vancea, care are o mioentezita la inghinali. Infringerea de la Resita a fost cauzata si de oboseala acumulata de baietii lui Cirtu in ultimele intilniri oficiale, asa ca in primele doua zile din aceasta saptamina, Cristescu si compania au avut parte doar de o singura sedinta de pregatire.

Managerul general al Extensivului, Ionel Danciulescu, se va deplasa astazi la sediul FRF din Bucuresti pentru a asista la tragerea la sorti a partidelor din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. Alaturi de divizionarele B Extensiv si FC Bihor, in urne se vor afla numai echipe din Divizia A: Steaua, Dinamo, Rapid, FC Brasov, Astra, Ceahlaul. Partidele se vor disputa pe 28 noiembrie, de la ora 12.00, pe terenuri neutre. Asadar, adversari redutabili pentru trupa lui Sorin Cirtu in aceasta faza a Cupei! Din declaratiile conducatorilor clubului am inteles ca acestia nu au vreo preferinta pentru viitorul adversar din Cupa. Important este ca Extensiv a ajuns in antepenultima faza a acestei competitii, alaturi de echipe de top din fotbalul romanesc. Desi atentia celor din Parcul „Romanescu“ este indreptata spre campionat, nu ar fi exclus ca oltenii sa faca din nou o figura frumoasa in Cupa.

Fotbalistii divizionarei B isi vor continua astazi programul normal de pregatire stabilit de conducerea tehnica, iar miine vor intra in cantonamentul de la hotelul Parc in vederea partidei de simbata, de pe teren propriu, cu Apulum Alba Iulia. Adversara din week-end a echipei din Parcul „Romanescu“ o va intilni astazi pe UTA, intr-un meci restanta din etapa a opta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS