15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHirsu mai are si... noroc!

Hirsu mai are si… noroc!

Pentru ca jucatorii par sa nu-i auda indicatiile, Sandoi risca sa se imbolnaveasca de nervi. Cel putin asa s-a putut constata dupa acest meci in care tehnicianul craiovean s-a agitat continuu si a strigat la jucatorii sai mai mult ca in orice alt joc sustinut acasa. In ce masura l-au si auzit fotbalistii ori au tinut seama de indicatiile sale e greu de spus pentru ca jocul din teren n-a fost unul stralucit.

Jocul dintre Pandurii si Olimpia a fost mai mult unul de uzura, satmarenii parind resemnati de la inceput cu o infringere (ei neavind nici macar un sut pe poarta in prima repriza). Gorjenii au irosit numeroase ocazii de a inscrie prin Radoi (’14, ’26), Arcanu (’25, ’36) si Nicolaescu (’19 si ’24). Cel care a adus victoria echipei gorjene a fost argeseanul Dica, acesta dovedindu-se a fi cel mai activ jucator de pe teren.

Repriza a doua nu avea sa aduca mari schimbari in jocul Pandurilor pentru ca de cel al oaspetilor nu se prea poate vorbi. Emil Sandoi avea sa treaca prin mari emotii in chiar ultimul minut de prelungiri, atunci cind Hirsu s-a trezit singur in careu cu Aioanitoaiei. Ingerul pazitor al Pandurilor a avut noroc si de aceasta data, salvindu-si echipa de la un alt rezultat rusinos. Dupa meci, putinii ziaristi ramasi in incinta stadionului au asistat la prima conferinta de presa organizata la Pandurii in acest sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS