15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv a pierdut fotoliul de lidera

Extensiv a pierdut fotoliul de lidera

Banatenii au jucat in zece oameni mai bine de o ora

Extensiv a plecat la Resita decisa sa se intoarca victorioasa, insa socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de pe malurile Birzavei. Oboseala acumulata in ultimele partide, atit din campionat, cit si din Cupa, si-a spus cuvintul, asa ca elevii lui Sorin Cirtu nu au reusit sa reediteze succesul din sezonul trecut, cind a cistigat la Resita.

Inca din primele minute, partida a fost dominata de gazde, care au irosit ocazii de gol prin Persa (‘8), Ciocoi (’13), Nica (’33), Dianu (’35) si Oprita (’36). Centralul intilnirii a rupt echilibrul numeric de pe teren in minutul 27, cind l-a eliminat pe Ciocoi pentru un fault dur asupra lui Malaele. Oltenii nu au reusit sa-si treaca in cont decit o ocazie de gol, prin Malaele (’48). Resitenii au reusit sa deschida scorul prin Dianu, dupa care s-au multumit sa conserve rezultatul, in ultimele zece minute tragind de timp si aruncind mingea in tribune. Dupa primirea golului si cu un om in plus, oltenii au iesit mai curajos la joc, insa din pacate evolutia lor nu a fost la fel cu cea din partidele anterioare. Impulsionata de spectatori, formatia antrenata de Mitica Marcu a cistigat meritat un meci in care multi o vedeau invingatoare pe Extensiv.

Pentru prima oara in acest sezon, Extensiv a fost incurajata de un grup de suporteri, care a venit la meci cu un autocar pus la dispozitie de club.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS