24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUFC Electro - Rulmentul Alexandria

UFC Electro – Rulmentul Alexandria

Atmosfera din curtea gruparii UFC Electro a devenit incendiara in aceasta saptamina, jucatorii formatiei din Valea Rosie cerindu-si cu vehementa drepturile financiare restante de citeva luni. Fotbalistii olteni nu s-au mai lasat ametiti de promisiunile diriguitorilor clubului si joi au refuzat sa mai intre in cantonamentul premergator partidei de astazi cu Rulmentul Alexandria. In aceste conditii, presedintele UFC Electro, Petre Deselnicu, si antrenorul Florin Cioroianu au spus ca nu se vor mai prezenta la meciul cu Rulmentul deoarece jucatorii nu sint pregatiti pentru aceasta intilnire.

Vicepresedintele clubului din Valea Rosie, Francisc Abraham, a mediat ieri o intilnire intre prefectul Cornel Mondea si jucatorii de la UFC Electro, in incercarea de a-i convinge pe fotbalisti sa se prezinte la meciul de astazi. Contactat telefonic, prefectul de Dolj a spus ca nu cunoaste situatia si ca nu s-a intilnit cu jucatorii, desi Francisc Abraham a sustinut contrariul, precizind insa ca nu stie ce s-a discutat. Totusi, vicepresedintele oltean a spus ca s-a stabilit ca jucatorii sa se intilneasca astazi, la ora 9.00, la stadionul „Electroputere“.

Pentru a afla rezolvarea acestei situatii, nu ne ramine decit sa ne prezentam astazi, de la ora 11.00, pe stadionul din Valea Rosie, unde este programata partida dintre UFC Electro si Rulmentul Alexandria. Daca titularii echipei oltene vor refuza sa intre pe teren este posibil ca Electro sa alinieze o formatie alcatuita din juniori, desi nu este exclus ca gruparea olteana sa declare forfait.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS