8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFaur - Pan Group Armata

Faur – Pan Group Armata

Ocupanta ultimei pozitii a podiumului, Pan Group Armata, va juca astazi in Capitala, in compania formatiei Faur. In runda anterioara, echipa din Valea Fetii a zdrobit pe propriul teren, cu 6-0, o alta formatie din Capitala, Paulo BTA. In evidenta crestere de forma, oltenii si-au propus sa cistige partida de astazi din Bucuresti, mai ales ca Faur nu este o echipa redutabila. Totusi, cei de la Faur se zbat la periferia clasamentului, orice punct pierdut in partidele de acasa putindu-i costa supravietuirea in cel de-al treilea esalon.

Echipa craioveana a plecat ieri spre Bucuresti si s-a cazat la o unitate militara. Cu exceptia jucatorilor Turcila si Negrea, care sint accidentati de o buna perioada, tehnicienii olteni nu se confrunta cu alte probleme de lot. Pantelimon nu s-a antrenat citeva zile in aceasta saptamina, din cauza unor probleme personale, insa el va face deplasarea la Bucuresti.

Antrenorii Jean Georgescu si Florin Oprea ar putea folosi urmatoarea distributie: Irimin – Tanasie, Trinculescu, Ghita – C. Dinu, Pantelimon (I. Mircea), Stanculescu, Surcel, Raicea – Chivu, Geanta. Meciul va fi arbitrat de Bogdan Zamfirescu, Florin Tapalaga (ambii din Botosani) si de Jozsef Elekes (Sfintu Gheorghe).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS