17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv, la ora adevarului

Extensiv, la ora adevarului

Gazdele joaca pe o prima de 10 milioane de lei

Pe stadionul din Valea Domanului, CSM Resita si Extensiv se vor afla astazi fata in fata intr-o partida incendiara. Lidera seriei are nevoie de victorie pentru a-si consolida pozitia, in timp ce banatenii vor sa razbune infringerea suferita in campionatul trecut, in meciul direct care s-a desfasurat la Resita, si sa demonstreze ca locul lor nu este in jumatatea inferioara a clasamentului. Evident, oltenii sint constienti ca ii asteapta un meci greu, antrenorul Sorin Cirtu afirmind zilele trecute ca obiectivul principal al Extensivului este sa cistige la Resita, pe planul secund trecind intilnirea de Cupa, de la Sibiu. „Doar victoria conteaza. Alta varianta nu luam in calcul“, a spus Sorin Cirtu. Dupa ce au eliminat-o pe Gloria Bistrita din Cupa, moralul baietilor din Parcul „Romanescu“ este foarte bun, asa ca astazi vor intra pe gazon pentru a invinge.

Delegatia olteana a plecat ieri, dupa antrenamentul de dimineata, la Resita si s-a cazat la hotelul Semenic. Sorin Cirtu nu se confrunta cu probleme de lot, asa ca va putea alinia cel mai bun „unsprezece“ in confruntarea din Valea Domanului. Cotora, care a terminat meciul cu Gloria Bistrita cu arcada sparta, nu mai are probleme medicale. Neagoe a facut deplasarea spre Resita, el fiind menajat in partida de Cupa de la Sibiu.

Fotbalistii de la CSM Resita au intrat de joi in cantonament la motelul Turist, situat la 15 kilometri de oras. Starea de spirit a echipei este buna, iar conducerea clubului le-a promis jucatorilor o prima de 10 milioane de lei in cazul in care vor cistiga partida cu Extensiv. In urma cu trei zile, resitenii au facut un joc bun impotriva Stelei, insa experienta campionilor si-a spus cuvintul, calificarea fiind decisa in finalul intilnirii. Antrenorul Mitica Marcu este optimist in privinta obtinerii un rezultat favorabil si si-a motivat elevii, astfel incit astazi sa lupte pentru detronarea liderei. La prima pe care o vor primi, e si normal ca banatenii sa abordeze partida numai cu gindul victoriei, insa ramine de vazut si replica Extensivului, formatie care are in componenta trei fosti jucatori care au evoluat la Resita: Sola, Laczko si Panc.

Presedintele Marius Popescu a spus ca isi doreste victoria in disputa cu oltenii: „Vrem sa cistigam acest meci pentru a mai spala din rusinea din sezonul trecut, cind Extensiv a plecat cu trei puncte de pe terenul nostru.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS