24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Meci dificil

Astra, adversarul de duminica al oltenilor, a avut miercuri un antrenament cu public, iar Universitatea, unul fara public si fara presa. Ploiestenii au eliminat, reamintim, in optimile Cupei Romaniei pe UMT, dar timisorenii au trimis la Tirgu Jiu – acolo unde s-a disputat meciul din Cupa – formatia de tineret „impanata“ cu vreo cinci jucatori din lotul echipei mari (Balici, M. Kovacs, D. Radu, Ritter, Purda). Nici macar venerabilul antrenor Gigi Staicu nu s-a deplasat la Tirgu Jiu, UMT avind simbata meci important, in campionat, cu FC Arges. De altfel, si Gigi Multescu, noul antrenor al Astrei, n-a aliniat la Tirgu Jiu toti titularii. In aceste conditii, partida – modesta ca spectacol fotbalistic – a reprezentat, de fapt, un fel de repetitie a astralilor pentru meciul de duminica cu Universitatea.

Si astfel, „spionul“ trimis de Florin Marin la Tirgu Jiu, secundul Al. Popovici, n-a putut urmari adevarata echipa a Astrei. Oricum, oltenii detin citeva informatii utile despre adversar, dar sint constienti ca meciul va fi unul dificil.

Reamintim, Astra are -5 la „adevar“ si are acum un tehnician – Gigi Multescu – cu vechi state in campionatul Turciei, dar care vrea sa se afirme, in sfirsit, si in Romania. In lotul Astrei sint si doi fosti jucatori ai Craiovei: Birsan si Lingurar, ultimul a fost chiar la Universitatea. Pentru duminica, Gigi Multescu are unele semne de intrebare in privinta lui Birsan, Lingurar, M. Dascalescu. La ultima intilnire, FCM Bacau – Astra 2-1, presa de specialitate a remarcat ca Astra pare o echipa alcatuita din 11 fotbalisti care fiecare joaca din ce isi aduce aminte.

De ieri, oltenii sint in cantonament, iar deplasarea spre Ploiesti este prevazuta pentru simbata. Celelalte probleme – starea reala de sanatate a jucatorilor cu unele probleme (Domocos, Craciunescu, C. Dinu, Rednic, Alexa) nu o stim.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS