10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi are lotul complet

Hagi are lotul complet

Iulian Filipescu a fost prezent ieri in cantonamentul echipei nationale de fotbal a Romaniei, pentru a fi consultat de medicul lotului Pompilie Popescu. Filipescu a fost convocat de selectionerul Gica Hagi pentru partida de simbata cu reprezentativa Georgiei, dar a suferit o accidentare la muschii aductori la piciorul drept in partida de duminica cu Las Palmas, din campionatul Spaniei. Jucatorii echipei nationale a Romaniei au facut antrenamentul de ieri-dimineata in efectiv complet, la sedinta de pregatire participind si ultimii sositi la lot, Dorinel Munteanu (Wolfsburg) si Marius Niculae (Sporting Lisabona).

D. Munteanu nu crede in sansa Ungariei

Dorinel Munteanu a spus ca motivul intirzierii cu o zi a fost rezolvarea unor probleme personale la Köln. „Ca orice om, am avut si eu citeva probleme personale si i-am cerut voie selectionerului sa intirzii o zi“, a spus Dorinel. Jucatorul echipei germane Wolfsburg crede ca sansele selectionatei Ungariei sa invinga in Italia sint mici: „Important este ca noi sa cistigam partida cu Georgia. La lot sint jucatori noi, carora trebuie sa li se dea incredere. Georgienii au si ei fotbalisti buni, citiva jucind in Germania, dar am incredere in jocul nostru.“

Toti tricolorii sint apti de joc

Antrenamentul de ieri-dimineata al jucatorilor romani a inceput in jurul orei 10.45 si a constat intr-o scurta incalzire, o sedinta de pregatire fizica, apoi, pe patru terenuri improvizate, s-a jucat tenis cu piciorul in echipe de cite trei jucatori, printre ei aflindu-se Gica Hagi si Gabi Balint. „Singura certitudine pe care o avem este in ceea ce priveste portarul, pe care il cheama Bogdan“, a spus in gluma antrenorul secund Gavril Balint, la conferinta de presa de ieri, tinind cont ca pe toti cei trei portari (Lobont, Stelea si Vintila) ii cheama Bogdan. „Pe posturile libere, din cauza accidentarilor sau suspendarilor – fundas dreapta, fundas stinga, fundas central sau inchizator – avem cite doi jucatori, din care vom alege titularii din meciul de simbata. Toti fotbalistii sint apti de joc, chiar daca mai sint mici probleme medicale“, a mai spus Balint.

Bilete ieftine

Suporterii care vor sa asiste la meciul Romania – Georgia, care se va disputa simbata, de la ora 21.45, pe stadionul „Steaua“, vor putea intra doi pe un bilet la tribuna a doua si la peluze. Preturile biletelor pentru aceasta partida sint urmatoarele: 30.000 lei la peluze, 60.000 lei la tribuna a doua, 100.000 lei la tribuna intii si 200.000 lei la tribuna 0. La meciul de tineret dintre Romania si Georgia, din preliminariile Campionatului European, care va avea loc miine, de la ora 21.45, pe stadionul „Cotroceni“, pretul biletelor este de 15.000 de lei, intrare generala. Elevii, studentii si pensionarii au acces liber, pe baza documentelor justificative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS