10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Pavel - eliminat, Adrian Voinea - in sferturi

Andrei Pavel – eliminat, Adrian Voinea – in sferturi

Andrei Pavel, cap de serie numarul unu, a fost eliminat in turul al doilea al turneului Gelsor Open Romania, dotat cu premii in valoare totala de 400.000 de dolari. Pavel a fost invins, cu scorul de 6-0, 6-2, de germanul de origine braziliana Tomas Behrend, numarul 134 ATP. Pavel si Behrend se mai intilnisera o singura data in circuitul profesionist, in 1997, tot la Bucuresti si atunci cistigase tot tenismanul german. Andrei Pavel a spus ca a jucat foarte slab si ca va incerca, de acum inainte, sa se concentreze pentru meciul de Cupa Davis cu Cehia: „Am avut o zi proasta. Am intrat nervos pe teren si nu mi-am gasit ritmul pina la sfirsit. Am tot incercat, am jucat si ofensiv si defensiv, dar pur si simplu nu mi-a iesit nimic. Imi pare rau ca s-a intimplat la Bucuresti. Imi pare rau pentru publicul extraordinar de aici, care m-a sustinut pina la sfirsit. Trebuie sa uit cit mai repede aceasta zi si sa ma concentrez pentru Cupa Davis.“

Din fericire, Adrian Voinea s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Bucuresti dupa ce l-a invins in turul al doilea, cu scorul de 6-3, 6-2, pe spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo, jucator venit din calificari. Adrian Voinea, care este singurul jucator roman ramas in concurs, il va intilni in sferturile de finala pe spaniolul Fernando Vicente.

Intr-o alta partida din turul al doilea, spaniolul Albert Portas, cap de serie numarul doi, a pierdut, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-6 (9/7), in fata compatriotului sau Albert Montanes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS