10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSanatate Rubrica asiguratului

Rubrica asiguratului

Acum aveti ocazia sa puneti intrebari legate de asigurarile de sanatate si sa primiti raspunsuri din partea CAS Dolj. Transmiteti intrebarea dumneavoastra la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


In fiecare vineri, va raspunde in cadrul acestei rubrici Daniela Gheorghe, purtatoarea de cuvânt a Casei de Asigurari de Sanatate Dolj.


Marin Druga:


„Fiul meu, in vârsta de 37 de ani, sufera de poliartrita reumatoida infectioasa. Spuneti-mi daca tratamentul in spital si medicamentele pentru aceasta boala sunt compensate?“.


Daniela Gheorghe:


„In cazul in care fiul dumneavoastra este asigurat si este internat in spital, indiferent de diagnostic, nu trebuie sa plateasca absolut nimic, toate cheltuielile fiind suportate de spital. Daca persoana respectiva primeste de la medicul de familie prescriptie medicala pentru acest diagnostic – poliartrita reumatoida infectioasa, conform sublistei C, asiguratul beneficiaza de medicamente in ambulatoriu fara contributie personala la pretul de referinta. In situatia in care fiul dumneavoastra nu este asigurat, atunci nu poate beneficia de gratuitate pentru internarea in spital si de prescriptie medicala privind medicamente gratuite si compensate“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU