5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiSchimbarea la Ştiinţa

Schimbarea la Ştiinţa

Întâmplător sau nu, în săptămâna în care creştin-ortodocşii au sărbătorit Schimbarea la Faţă, la Universitatea Craiova au avut loc multe modificări în organigramă, dar şi de atitudine. Managerul echipei-satelit, Nicu Dolea, a fost dat afară, pe motiv că ar fi „sifonat“ ştiri la presă, fiind adus Nicolae Negrilă. Şef sau simplu scouter, încă nu se ştie sigur, dar timp pentru clarificarea situaţiei mai este.
Apoi, Universitatea a adus la club încă un preparator fizic, şi tot neamţ, aşa că în prezent Thomas Korompai şi Daniel Wolf se ocupă de potenţialul fizic al juveţilor, care s-au accidentat destul de des în ultima vreme.
A urmat anunţul, confirmat în cele din urmă, cu plecarea lui Pîrvu la Gloria Bistriţa. „Căţelul“ n-a mai suportat tratamentul de la Craiova şi a preferat să meargă la o echipă unde i se oferă o şansă.
Ionuţ Luţu, cel mai aplaudat jucător la prezentarea lotului, a făcut spectacol la judeţ, aducând împreună cu colegii trei puncte „satelitului“, dar şi un plus de notorietate. De altfel, unul dintre motivele pentru care a fost înregimentat este acela că Luţu atrage publicul ca un magnet, indiferent că joacă la „tineret speranţe“ sau la echipa mare. Urmarea, pentru meciul cu CFR Cluj de duminică a fost anunţat titular.
Şi finanţatorul Ştiinţei şi-a schimbat atitudinea, chiar dacă la el acest lucru nu surprinde. A început chiar de săptămâna trecută, când a spus că un egal ar fi bun la Iaşi, deşi pentru o echipă care luptă să joace în cupele europene nu e normal să te mulţumeşti să fii egal cu Bîlbă.
Apoi a venit cu încă o declaraţie care i-a pus pe gânduri pe suporteri. Un punct cu CFR Cluj ar fi de aur. Ce să înţelegem din spusele patronului? Că sunt clujenii prea buni şi se teme de ei sau că avem o echipă prea subţire, de vreme ce în momentul în care ni se accidentează doi-trei jucători deja şansele unei victorii scad considerabil.
Şi schimbările vor continua. Să sperăm că prima va fi la meciul cu CFR Cluj. Mă refer la schimbarea de atitudine sau, mai exact, la schimbarea în bine a jocului echipei. Pentru că, în caz contrar, tare mi-e teamă, cântărind tot ce s-a întâmplat, dar mai ales ce s-a vorbit săptămâna asta prin Bănie, că marile schimbări vor veni abia după meciul cu ardelenii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU