16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiMai rau ca oricind

Mai rau ca oricind

Suporterii olteni se uita in calendar si constata ca zilele trec, iar Universitatea este inca in ceata, adica nimeni nu se grabeste pentru a se limpezi situatia de la club. Si asta in timp ce restul echipelor din Divizia A au demarat campania de achizitii, chiar si-au stabilit programul pregatirii de iarna samd.

Craiova? Asteptam un audit, asteptam negocieri, asteptam decizia consiliului local, asteptam nu mai stiu ce…. Printre achizitiile unor formatii, ca probabilitate, figureaza si citiva jucatori ai Universitatii: Plesan la Steaua sau in strainatate, Guso si Bundea la Rapid, Njock in liga a doua din Anglia sa. Jucatorii Stiintei sint destul de bulversati de incertitudinea de pe Unirii 86 si tentati chiar sa intre in negocieri cu alte cluburi, desi multi dintre ei ar continua cu Universitatea, daca ar avea siguranta unei stabilitati. Mai rau ca acum nici ca se putea!

Sintem pe ultimul loc, returul nu este usor, iar pregatirea salvarii de la retrogradare se face acum in Banie doar prin declaratii… Toti conducatorii de club fac si desfac liste cu posibile achizitii, negociaza cu jucatori, iar noi ne „luptam“ in declaratii care de care mai belicoase. Cu cine mai intram in negocieri, ce mai cumparam la spartul tirgului? Universitatea va avea viata grea in retur daca nu isi va lua masuri de redresare, deoarece lupta pentru evitarea retrogradarii va fi apriga, oltenii avind opt meciuri acasa (cu precizarea ca prima partida se va desfasura probabil la Tirgu Jiu, „Ion Oblemenco“ fiind suspendat o etapa) si sapte in deplasare. Cu – 7 la „adevar“, oltenii trebuie sa cistige multe partide pentru a se salva, mai multe decit in tur.

Cu cine? Daca nimeni nu pune piciorul in prag acum, riscam sa ne trezim cind va fi, probabil, prea tirziu…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS