15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiCine ne mai salveaza?

Cine ne mai salveaza?

In prima etapa de campionat, oltenii au terminat la egalitate, 1-1, in Trivale. Golul Universitatii a fost inscris de Zeno Bundea, iar sperantele pentru un altfel de campionat au renascut in Banie. Oltenii si-au dezamagit apoi suporterii prin evolutii modeste, unele de-a dreptul inexplicabile avind in vedere valoarea unor jucatori din lot. Au aparut in Craiova si „traditionalele“ scandaluri si mai departe stiti: Stiinta nu a reusit decit trei victorii in campionat, problemele nu au disparut, iar acum se vorbeste aproape in fiecare zi de o incertitudine financiara.

Managerul general Pavel Badea a afirmat recent ca patronul Dinel Staicu va sustine financiar clubul pina la iarna. Staicu, prin vocea purtatorului de cuvint Nicu Dolea, a comunicat presei ca pe 18 noiembrie Adunarea Generala extraordinara ar urma sa dezbata si retragerea voluntara de capital, situatie care ar face ca, probabil, Consiliul Local Craiova sa devina actionar majoritar. Despre celelalte zvonuri, cum ca altcineva ar intentiona sa preia pachetul majoritar, nu mai scriem deoarece totul pare o abureala.

Totusi, cine salveaza Universitatea? Miercuri, in partida cu FC Arges, ne-a salvat Bundea, Zeno marcind golul fragilei victorii din meciul tur al sferturilor Cupei Romaniei, devenind astfel „nasu’“ lui Ion Moldovan, „Comisarul“ recunoscind acest lucru. Este al doilea gol pentru Bundea in acest sezon de toamna. Adevaratul meci cu FC Arges se joaca in Trivale, pe 1 decembrie, dupa incheierea turului de campionat. In afara de faptul ca 1 Decembrie este Ziua Nationala, ar putea fi si cea mai importanta zi si pentru Universitatea. O calificare in semifinalele Cupei Romaniei ar salva un tur de campionat slab, dar pina la meciul din Trivale mai este marele examen de duminica viitoare, 21 noiembrie, cu Dinamo. Cu alte cuvinte, final fierbinte din toate punctele de vedere pentru Stiinta!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS