19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Tupeu de Giulesti

In sezonul trecut, Universitatea a cistigat, pe stadionul „Ion Oblemenco“, in fata Rapidului, antrenorul de atunci al oltenilor, Mircea Rednic, facind o dedicatie sugestiva si aluziva lui Copos: „Ce bine-mi pare ca ai luat teapa!…“ La citva timp, din tabara giulesteana au inceput sa curga informatii bizare, cum ca unii jucatori rapidisti nu si-ar fi aparat corect sansele in meciul de la Craiova.

Inaintea meciului de simbata trecuta, de pe „Ion Oblemenco“, rapidistii nu mai cistigasera in deplasare de exact trei luni, ultima victorie afara fiind cea de la Iasi, din prima etapa a campionatului. Dupa meciul de simbata, cu Rapid (2-0), arbitrul Marian Salomir a recunoscut ca a gresit in min. 62, atunci cind ar fi trebuit sa-l elimine pe Moti si nu pe Badoi, asa cum a decis intr-o prima faza in… ceata. La „Recursul etapei“, antrenorul Eugen Neagoe a incercat sa explice faptul ca, in prima faza, Badoi l-a tras de tricou pe Moti, apoi Moti a reactionat cu aceeasi… masura, dar „puternicii“ din studio, Dinu „Vama“, Adrian Porumboiu si, mai ales, realizatorul emisiunii, Ovidiu Ioanitoaia, nici macar nu l-au lasat pe „Geana“ sa-si duca pina la capat ideea.

Oricum, Craiova a marcat doua goluri perfect valabile, dar acum tupeistii din Giulesti fac un tam-tam bine regizat (si, probabil, bine platit), incit un necunoscator al fenomenului i-ar compatimi pina la lacrimi. „Rapid este singura echipa care a fost dezavantajata sistematic si premeditat“, pretinde Copos, cel care acum se vrea si senator, adica vrea si imunitate parlamentara. De la Craiova, vocile timide ale oficialilor olteni ajung mai greu pe prima pagina a ziarelor, mai ales ca Universitatea nu are in staff oameni de calibrul lui Copos sau Dinu „Vama“.

Citesc intr-un ziar ca posibilul senator de Arges, Copos, ameninta ca va scoate echipa din teren daca giulestenii vor mai fi dezavantajati de arbitri… Stiinta a pierdut campionate din cauza arbitrilor si a scenariilor celor din Bucuresti, iar in acest tur de campionat a fost in multe partide dezavantajata de erorile unor arbitri. Si nu a mai facut atita scandal, desi poate ca ar fi trebuit!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS