17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiExamenul urmator, cel mai greu

Examenul urmator, cel mai greu

Daca Universitatea ar fi pierdut cu Dinamo II, Bania ar fi fost in aer… Fanii nu s-ar fi multumit cu demisia anuntata a antrenorului pentru ca nu ar fi mai suportat umilinta eliminarii si din Cupa Romaniei in fata unei divizionare B de pluton, chiar daca ea se numeste Dinamo II, echipa care are in lot multi jucatori din trupa lui Andone. Dezastrul nu s-a produs, oltenii i-au eliminat in prelungiri si acum asteptam cu infrigurare tragerea la sorti pentru „dubla“ din sferturi.

Evolutia echipei, din pacate, nu a multumit suporterii, probabil ca nici pe antrenori, dar … „iezista o explicatie“, vorba celor de la Vacanta Mare. Oltenii au jucat cu sabia deasupra capului, adica meciul a avut o incarcatura psihica deosebita, fiind vital pentru speranta accederii Universitatii in Europa. A fost un fel de meci Gaz Metan Medias – Dinamo. Numai asa s-ar putea explica anumite greseli in sistemul defensiv savirsite inclusiv de nume grele din echipa, precipitarea suparatoare la finalizare in fata unei echipe care a dorit sa puna piedica oltenilor, cu un necunoscut goal-keeper, Posteuca, in zi mare. Importanta ramine calificarea, plus infuzia de moral, una necesara pentru intilnirea dificila de miine seara de pe „Ion Oblemenco“, cu Rapidul. Acest meci este unul care ar putea reface imaginea sifonata a Universitatii. Cum? Asa cum spune fostul capitan al alb-albastilor, Silvian Cristescu, jucatorii care imbraca tricoul sfint al Stiintei sa lupte pina la sacrificiu, cu daruire olteneasca…

Din pacate, vestile dinspre finantator nu sint cele mai bune, iar unii jucatori nu prea inteleg ce se intimpla la nivelul actionariatului. Poate astazi, in conferinta de presa de la club, vom afla mai multe. Iar simbata, daca vom deraia Rapidul, oltenii vor fi iarasi idolii fanilor. In Craiova totul se uita si se iarta daca bati pe Dinamo, Steaua si pe Rapid. Silviu Lung spunea ieri ca Universitatea are mare nevoie acum de sprijinul celui de-al „12“- lea jucator, suporterii olteni!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS